(P) Trei momente din viață în care ar trebui să citești cartea "Secretele Întregii Vieți"

(P) Trei momente din viață în care ar trebui să citești cartea  Secretele Întregii Vieți
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Ianuarie 2020
Data actualizare: 16 Ianuarie 2020
Ai cel puțin trei motive pentru care să citești cartea "Secretele Întregii Vieți". Sau mai bine spus, sunt cel puțin trei momente în viață în care acest ghid scris de Iuliana Neagu îți va fi de ajutor.

Când vrei să te vindeci de trecut

Când vrei să faci pace cu trecutul tău, cartea "Secretele Intregii Vieti" poate fi un bun punct de plecare. Însăși autoarea acestei cărți, pornește prin a-și expune trecutul, cel care a determinat-o să caute în cele din urmă calea spre o viață mai bună, spre împlinire. Provenind dintr-o familie săracă, cu un tată alcoolic și o mama agresivă, Iuliana pornește în căutarea fericirii, ca poartă de evadare din locul în care crescuse, ajunge să se căsătoarească cu omul nepotrivit.

La 33 de ani, divorțată, cu doi copii și rămasă fără o sursă de venit, Iuliana Neagu ia viață de la zero.  Astăzi este autoarea cărții "Secretele Întregii Vieți", un ghid pentru cei care au nevoie să lase în urmă amintiri care le-au marcat viață și sunt în căutarea liniștii în viață lor, a lucrurilor așezate și a certitudinilor.

Este posibil să elimini toate aceste blocaje și cum să faci pace cu ceva ce ți-a marcat viață? Poți să ierți și să iubeșți apoi necondiționat? Cartea "Secretele Întregii Vieți" îți va oferi răspunsurile pe care le cauți și îți dezvălui pașii prin care poți ajunge acolo unde îți doreșți, indiferent de unde ai plecat.

 

Îți doreșți o viață împlinită

O viață împlinită este o viață trăită în armonie. Dar totul depinde doar de noi?

“Există anumiți oameni ce conduc lumea din umbră care timp de mii de ani au avut grijă că noi să nu aflăm cine suntem cu adevărat și ce putere avem. Acești oameni au avut grijă să ne țînă departe de adevăr și acesta este principalul motiv pentru care nu înțelegeam de ce viață mea era un dezastru.”
, susține autoarea în cartea să. De aici și până la a ajunge să trăieșți însă o viață așa cum îți dorești, nu este foarte greu.

Trebuie doar să înțelegi că mintea ta are nevoie de informația potrivită, nu de informația pe care alții doresc că tu să o primești. Hrănește-ți mintea și sufletul cu acele informații de care ai cu adevărat nevoie, elimina tot ce este negativ și astfel toate blocajele care te împiedică să mergi mai departe vor dispărea. Despre cum poți face acest lucru, îți va spune Iuliana Neagu, în cartea să, povestind propriile experiențe care au ajutat-o să evolueze spiritual și emoțional.

 

Simți că eșți pe punctul de a renunta

“Numărul foarte mare de obstacole, frustrări și disperare m-a dus de foarte multe ori la un pas de a renunta, dar de fiecare dată o voce blanda îmi spunea <<mai ai puțîn>> ””, povestește Iuliana Neagu în cartea să.

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să simți că eșți pe marginea prăpastiei și că mai ai doar un pas până vei cădea. Din cartea "Secretele Întregii Vieți", înveți cum să gestionezi aceste momente când simți că nu mai ai energie să mergi mai departe și ce trebuie să faci pentru a spulberă orice obstacol îți stă în cale.

 

Citește acum, tot ce trebuie să știi, aici: https://www.trezireaspirituala.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies