(P) Tu știi câte sinonime are cuvântul „ținut”?

(P) Tu știi câte sinonime are cuvântul ținut ?
Citeste mai mult despre: Bucovina, apa Bucovina,
Data publicarii: 01 Decembrie 2021
Data actualizare: 01 August 2022
Știm, este vacanță și poate că ar fi bine să o luăm mai ușor cu lecțiile. Dar stai, chiar nu ne gândeam să avem o atitudine didactică furnizând informații tehnice, mai greu de asimilat acum, când soarele puternic ne face să ne gândim la un pahar cu apă rece și la multe ore de lenevit pe iarbă.

Dar unde pot fi petrecute aceste ore plăcute de odihnă? Într-o țară superbă ca a noastră, nu avem cum să nu ne punem această întrebare. 

Ce „meleag” să alegem când unul e mai spectaculos decât altul? Ce „loc” ne poate încânta mai mult decât altul? În care „regiune” să poposim pentru a ne umple mintea și sufletul cu noi amintiri? Care „ținut” din multele de poveste ne face cel mai mult inima să tresară?

Cam greu de ales, nu-i așa? Fiecare colț din țară – indiferent că-l numim „meleag”, „loc”, „regiune” sau „ținut” – ne încântă privirea, ne dă întâlnire cu oameni minunați, ne oferă emoție și bucurii nenumărate. Cum nu le găsim chiar pe toate în același loc, e bine să explorăm, să experimentăm, să ne îmbogățim continuu.

Apa Bucovina te invită în Ținutul echilibrului

Adică „acasă” la ea, în Bucovina, un ținut în care există multe rezervații naturale, păduri virgine, specii unice sau rare de floră și faună. Din acest ținut bogat este îmbuteliată apa Bucovina, care și-a câștigat aprecierea de-a lungul timpului datorită calităților sale deosebite: este apă minerală naturală plată, de zăcământ, care izvorăște natural, optimă pentru consumul permanent. Originea subterană îi asigură stabilitatea, temperatura și conținutul de săruri minerale constante și o protejează de riscurile de poluare, indiferent de condițiile climaterice de la suprafață.

În 2022, Bucovina a lansat platforma de comunicare „Apa din ținutul echilibrului” ducând mai departe povestea brandului prin definirea zonei de proveniență ca teritoriu absolut al armoniei dintre om și natură. 

Campania de comunicare integrată a debutat cu o acțiune de responsabilitate socială, ajunsă la a treia ediție, prin care reprezentanții Bucovina și ambasadorii de brand contribuie la refacerea pădurilor din zonă, prin plantarea de brazi, sub sloganul "PROTEJĂM ȚINUTUL ECHILIBRULUI".

Bucovina este un brand activ, care se implică în viața comunității din care provine organizând multe acțiuni care au scopul de a menține atât echilibrul mediului, cât și pe cel al naturii umane. 

Toate aceste acțiuni urmează filosofia brandului Bucovina care poziționează ideea din sloganul de bază „sete de echilibru” ca fiind echilibrul dintre oameni și natură. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies