(P) Unde găsești promoții la băuturi de Black Friday?

(P) Unde găsești promoții la băuturi de Black Friday?
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 16 Noiembrie 2020
Data actualizare: 16 Noiembrie 2020
Alcool Discount a dat drumul reducerilor de Black Friday! Între 13 și 30 noiembrie găsești pe site reduceri cuprinse între 5% și 50% la mii de produse. 

De aceste promoții beneficiază produse ale celor mai importante categorii de băutură alcoolică: vin, șampanie, bere, whisky, coniac, vodcă, gin, dar și băuturi tradiționale.  Dacă vrei să-ți achiziționezi  băuturi alcoolice de calitate premium, profită de reducerile de Black Friday.

Ți-am pregătit și o selecție a celor mai căutate și consumate băuturi alcoolice. Dacă nu se află prin preferințe, atunci trebuie să le încerci! 

Niciun cocktail fără vodcă

Vodca era folosită în Evul Mediu de către popoarele slave cu scopuri medicinale. În zilele noastrea este una dintre cele mai consumate și cunoscute băuturi alcoolice din lume. Majoritatea sortimentelor de vodca sunt obținute din secară, grâu, orz, porumb, cartof sau sfeclă de zahăr. Printre țările cu tradiție în producția de vodcă se numără și Rusia, Polonia sau Lituania. Vodca potrivită se alege în funcție de transparență, gust, miros, tărie alcoolică și aromă. Aceasta are o mare varietate și diversitate, majoritatea oamenilor consumând-o în combinații de cocktailuri dintre cele mai celebre, precum Black Russian, Kamikaze sau Bloody Mary. 

De Black Friday, pe Alcool Discount găsești Vodca Priskaia la 50% reducere. Preparată după o rețetă tradițională, din ingrediente de cea mai bună calitate, Priskaia este o vodcă proaspătă și elegantă, cu gust fin și finish lung. De asemenea, ea este ideală în cocktailuri. 

Nu există sărbătoare fără un pahar de vin

Vinul este o băutură nelipsită din casele oamenilor de pretutindeni. Acesta se potrivește perfect cu momentele de relaxare, cu evenimentele importante, dar și cu petrecerile sau sărbătorile din familie. Fiecare sortiment de vin are la bază o combinație inedită dintre expresivitatea soiului de strugure folosit în prepararea, solul specific zonei din care provine, condițiile climatice și talentul expertului vinificator. Fără îndoială, vinul este cea mai veche și îndrăgită băutură alcoolică, având în spate o istorie de 7000 de ani. 

Dacă ți-ai propus să-ți refaci stocul de vin cu ocazia Black Friday-ului îți recomandăm vinul roșu Castillo San Simon Cosecha Jumilla -  Monastrell care are 50% reducere. Castillo San Simon Cosecha Red Wine  este un vin roșu sec produs din soiul de struguri Monastrell cultivat în provincia spaniolă Murcia. 

Băutura oamenilor puternici acum la reducere

Whisky este o băutură alcoolică preparată prin distilarea cerealelor, în special a orzului, a ovăzului sau a secarei. Inițial aceasta a fost folosit ca medicament, având principalul scop de a prelungi viața. În prezent, sortimentele de whisky de cea mai bună calitate sunt produse în țări cu tradiție precum Scoția, Canada, Irlanda și Statele Unite. 

Un astfel de sortiment de calitate este Whisky Bourbon Jack Daniel's No.7 Legacy Edition, iar acum are reducere de 20%. 

Jack Daniel's 1905 Legacy este un sortiment celebru produs de distileriile Daniel's din Tennessee. Pe langa gustul său extrem de plăcut cu care a cucerit milioane de oameni, Jack Daniel's a devenit cunoscut și pentru eticheta iconică pe care o are. 

Acest sortiment este consumat sec, împreună cu două picături de apă pentru a-și dezvălui toate aromele sau în cocktailuri celebre cum sunt Godfather, Marlon Brando și Three Wise Men. 

Acestea sunt doar trei dintre miile de produse cu discount de la Alcool Discount. Profită de această perioadă și alege-ți băuturile alcoolice dorite! Have a nice drink!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies