(P) Vrei ca diminețile tale să fie revigorante? Începe prin a schimba cada cu o cabină de duș!

(P) Vrei ca diminețile tale să fie revigorante? Începe prin a schimba cada cu o cabină de duș!
Autor: Maria Rusu
Data: 01 Octombrie 2020
O dimineață perfectă și revigorantă este influențată de mulți factori, iar la unii dintre aceștia probabil nici nu te-ai gândit până acum. Spre exemplu, dușul de dimineață contează mult mai mult decât crezi, așa că este important să te simți cât mai confortabil în timpul lui. 

De aceea, dacă preferi dușurile atât pentru dimineața, cat și pentru seara (în detrimentul băilor în cadă) cel mai simplu ar fi să înlocuiești cada cu o cabină de duș. Tot procesul va fi mai rapid și mai revigorant, fără teama de a aluneca. În continuare, îți vom prezenta câteva dintre produsele pe care le poți găsi în gama noua de cabine de dus din magazinul online German Quality. 

Belform Grid Cabină de duș dreptunghiulară cu ușă glisantă, 120x80 cm

În cazul în care spațiul nu reprezintă o problemă pentru tine, cel mai simplu este să alegi o cabină de duș generoasă, așa cum este cea pe care ți-o prezentăm. Are 120 cm lungime și 80 cm lățime, așa că te vei putea relaxa în voie. Datorită ușii glisante, o poți poziționa oriunde în baie, fără să îți fie teamă că ușa se va deschide în vreun obstacol. Cabina are un design clasic, astfel încât se potrivește perfect în orice baie, indiferent de design-ul acesteia. Este realizată din sticlă securizată transparentă de 6 mm ce prezintă un model cu benzi orizontale și profile cu finisaje cromate. 

Radaway Modo New II Cabină de duș Walk-in, 120 cm

Preferi băile cu un aspect modern, poate chiar minimalist? În acest caz ai nevoie de această cabină de duș tip walk-in. Este o soluție ideală pentru toată lumea și care va rămâne în tendințe pentru mult timp de acum înainte. Practic, așa arată cabinele de duș ale viitorului: simple, dar eficiente și care confera băii un design cu totul deosebit. Cabina este realizată din sticlă securizată transparentă de 8 mm și profile cu finisaje cromate. Se poate monta direct pe pardoseală. Datorită tehnologiilor implicate în fabricarea cabinei, aceasta dispune de un mecanism de ajustare pentru a permite compensarea iregularităților pereților. 

Belform Clear Cabina de dus semirotundă cu ușă batantă 110x70 cm

O cabină semirotundă reprezintă o alegere clasică, elegantă, care poate înfrumuseța orice baie. Dacă ar fi să menționăm un singur dezavantaj al acestui tip de cabină este faptul că poate fi montată doar pe colț. De aceea, dacă planifici să amplasezi cabina în alt loc, orientează-te spre alt model. Cabina este realizată din sticlă securizată transparentă cu o grosime de 6 mm și poate fi montată fără probleme atât pe o cădiță, cat și direct pe pardoseală. Foarte important de menționat faptul că sticla este tratată cu Nano-Glass, astfel încât se formează un strat protector anti-calcar ce va permite curățarea facilă a cabinei. 

Belform Clear Cabina de dus pentagonală cu ușă batantă 90x90 cm

Ultima recomandare din această serie se potrivește perfect băilor cu dimensiuni mici, datorită design-ului. Nu ocupă foarte mult loc și în același timp îți oferă spațiul necesar pentru un duș revigorant în fiecare dimineață. 

Sperăm că ți-au fost de folos recomandările noastre și că vei putea alege cabina ideală pentru baia ta! 

FULLSCREEN
(P) Vrei ca diminețile tale să fie revigorante? Începe prin a schimba cada cu o cabină de duș!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies