(P) Vrei să îți renovezi bucătăria? Îți prezentăm câteva mese în tendințe, care se potrivesc în orice locuință!

(P) Vrei să îți renovezi bucătăria? Îți prezentăm câteva mese în tendințe, care se potrivesc în orice locuință!
Data: 26 Noiembrie 2020
Renovarea și reamenajarea bucătăriei nu ar trebui să fie dificilă, mai ales că poți găsi inspirație la doar câteva click-uri distanță.

Astăzi, este foarte ușor să ai o bucătărie ca în reviste, deoarece poți găsi foarte ușor piese de mobilier deosebite, chiar și în magazinele online. Este mult mai simplu să comanzi online tot ce ai nevoie pentru o bucătărie completă, deoarece nu îți mai faci griji în privința transportului și nici nu mai pierzi timp prețios în magazine, uneori fără rezultat. 

Citește și

Dintre toate piesele de mobilier din bucătărie, masa poate fi cel mai greu de ales. Aceasta trebuie să se potrivească din punct de vedere cromatic, dar și din punct de vedere al stilului cu restul mobilierului și trebuie să aibă dimensiunile ideale astfel încât să fie practică și să nu încurce pe nimeni.

Mesele de bucătărie realizate pe comandă ar putea reprezenta o soluție, însă de cele mai multe ori tot procesul este îndelungat (câteva săptămâni) și vei constată că și prețul este pe măsură. Cea mai simplă soluție este să alegi un producător local de mobilier, cu magazin online, așa cum este și Hobby Mobila, de unde poți cumpăra în siguranță cele mai frumoase mese bucatarie

Masa de bucătărie este de obicei locul unde se strânge toată familia, așa că nu va fi o simplă piesă de mobilier, ci una care va ajuta la crearea celor mai frumoase amintiri. De aceea, este important să alegi o masă de bucătărie încăpătoare, care să se potrivească perfect design-ului bucătăriei și care să fie pe placul tuturor membrilor familiei. Pentru a te ajuta să alegi cea mai frumoasă masă, potrivită pentru tine, îți prezentăm în continuare câteva dintre preferatele noastre! 

Pentru o bucătărie amenajată în stil modern sau minimalist, mesele cu design simplu, în non-culori sau culori neutre sunt cele mai potrivite. În acest sens, îți recomandăm această superbă Masă albă Family 180/90/75 cm. Este realizată din PAL și metal și are dimensiuni generoase. Va arată perfect atât în bucătărie, dar și în dining. 

Dacă îți dorești o bucătărie clasică și ușoare accente vintage, avem recomandarea perfectă pentru tine: această Masă albă Noah 120/76/80 cm. Este realizată din lemn masiv de pin, iar cromatica va fi pe placul oricui: alb și culoarea mierii. Va fi o încântare să servești masa aici, zi de zi! 

Ultimul produs pe care ți-l recomandăm în această serie este perfect dacă te vizitează foarte des prietenii sau familia. Este vorba despre această Masa extensibilă maro Lele 160-200/76,6/90 cm. De ce iubim mesele extensibile? Deoarece îți asigură spațiul de care ai nevoie când inviți pe cineva la tine, fără dezavantajele unei mese prea mari într-un spațiu limitat. Masa este realizată din PAL de culoare maro și are un design modern.

Așadar, sperăm să îți găsești inspirația în produsele pe care ți le-am prezentat! Nu uita că pe site poți viziona zeci de mese de bucătărie, pentru toate gusturile. Am vrea să știm care dintre cele trei mese este pe placul tău și de ce! 

FULLSCREEN
(P) Vrei să îți renovezi bucătăria? Îți prezentăm câteva mese în tendințe, care se potrivesc în orice locuință!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies