(P) Work from home - realitatea zilelor noastre. Masatto propune echilibrul între muncă și relaxare

(P) Work from home - realitatea zilelor noastre. Masatto propune echilibrul între muncă și relaxare
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 27 Octombrie 2020
Data actualizare: 27 Octombrie 2020
Suntem într-un scenariu pandemic destul de apăsător. Trăim acele zile în care online-ul reușește să salveze situația și permite, în mare măsură, continuarea activităților. Așa se face că tot mai mulți angajatori, de voie, de nevoie, vin cu propunerea de telemuncă pentru angajați. 

Situația este tot mai complexă, de vreme ce a muta munca de birou acasă implică numaidecât și alte griji. Printre alte, vorbim despre sănătatea fizică și psihică, despre nivelul de stres și cum reușiți să vă relaxați și să fiți la capacitate maximă, în fiecare zi.

Cum puteți îmbunătăți experiența work from home

În mod firesc, veți crede că investiția este despre masa de birou și scaun pe măsură, care să ofere o postură corectă în timpul orelor de muncă în fața ecranului. O contribuție majoră poate fi cea a fotoliilor de masaj. În variantele propuse de Masatto, astfel de fotolii cu masaj sunt un mix perfect între funcții de înaltă performanță în arta masajului și estetică.

Masatto a revoluționat nișa aceasta prin gama de lux a fotoliilor de masaj. Iar pentru ca experiența să fie una desăvârșită, a completat cu servicii excelente de tip customer care. Una din ofertele unice pe care mizează se referă, spre exemplu, la testare la domiciliu. Acest lucru implică cererea ca de la showroom să fie adus acasă clientului tipul de fotoliu dorit. Mai mult confort de atât nici că se poate! Dar să vedem și cum ajută astfel de fotolii în ceea ce privește relaxarea.

Când munca devine acasă

Dacă de obicei acasă însemna zona aceea de liniște, confort și regăsire, work from home sparge barierele în ceea ce privește tiparele clasice. Altfel spus, spațiul de acasă este invadat de cerințe legate de viața profesională. Acasă devine zona de birou; imposibilitatea de a vă detașa de stres și orele de muncă continue sunt un mix greu de digerat.

Stresul, chiar și până acum, își punea amprenta destul de mult asupra organismului. În varianta work from home, când socializați mai puțin totodată, se simte o nevoie acută de a echilibra balanța stresului. Iar asta poate să o facă un fotoliu de masaj.

Dacă pare greu de crezut și închipuit că un fotoliu de masaj este ideal de a fi instalat acasă, Masatto vine cu răspunsul potrivit. Masatto a creat universul relaxării în prezența fotoliilor de marcă proprie. A pus un semn de egal între modul de a trăi, zi de zi, și nevoia de a savura momente de relaxare, prin masaj. Așadar fotoliile sunt compacte, ba chiar elegante, ideale în casă sau la birou.

Terapia prin masaj, mereu o alegere bună pentru destindere

Masajele sunt terapie bine cunoscută din cele mai vechi timpuri. Au cunoscut îmbunătățiri și ca o adaptare, omul modern are nevoie nu doar de tehnici complexe de masaj, ci și de timp optimizat privind ședințele de acest gen. Este exact ceea ce fotoliile de masaj promit să ofere.

Cu atât mai mult sunt fotoliile de masaj o recomandare, cu cât au funcții dintre cele mai complexe. Scanează persoana, aplică mișcări diverse, acompaniate de funcții de încălzire și nu numai, de role ceramice, astfel încât programele de masaj să fie adaptate nevoilor. Masează, neobosit, neîntrerupt, tot corpul.

În mod ideal, o sesiune de masaj poate fi chiar pauza în orele de muncă, un refugiu al oricărui angajat. Datorită masajului 3D va ameliora durerile de spate, mai ales acolo unde este acumulată tensiunea din cauza statului în fața laptopului ore în șir, respectiv zona lombară și cervicală. Datorită funcțiilor de masaj personalizat poate fi aleasă masarea unui punct precis, cu durată și intensitate așa cum își dorește fiecare. Masatto plusează și include la fotoliile sale inclusiv funcția de masaj la tălpi, cu programe de reflexoterapie.

Fotoliul de masaj poate fi terapeutul personal

Fotoliul de masaj nu ne poate feri de stres, dar poate, în mod cert, să echilibreze balanța între efectele stresului și starea de bine. Pare destul de simplu să muncim de acasă. Nu ne dăm seama însă de acest inamic tăcut, nevăzut, dar resimțit. Postura incorectă în fața ecranelor, durerile de spate, toate sunt amplificate pe măsură ce stresul își spune cuvântul. Un fotoliu de masaj de la Masatto își propune să fie una din cele mai bune investiții, un terapeut personal.

Contact:

+40 756 478 789

[email protected]
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies