(P) Zarurile online - ce TREBUIE să știi despre Craps online, înainte să te joci!

(P) Zarurile online - ce TREBUIE să știi despre Craps online, înainte să te joci!
Citeste mai mult despre: zaruri online, Craps online,
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 04 Octombrie 2021
Iubești provocările și cauți cât mai multe surse de adrenalină? Jocurile de noroc sunt o modalitate distractivă prin care să-ți petreci timpul liber, în mod special datorită faptului că ai la îndemână numeroase opțiuni. Creatorii din industria de gambling au început de acum ceva ani de zile să își lase liberă creativitatea, pentru a realiza jocuri cât mai deosebite, pentru a crește nivelul de diversitate. 

Jocul de zaruri Craps este unul destul de popular, care își are originea în mediul fizic, în România fiind cunoscut ca Barbut. Deși regulamentul său nu este prea stufos, există o terminologie pe care este bine să o știi, la fel ca unele tehnici. Oricând ai nevoie, ghidul despre zaruri online îl găsești aici, unde poți consulta atât regulamentul, cât și un mini-dicționar și câteva strategii pe care să le aplici. 

Mică prezentare istorică a Barbutului

Deși în mediul online, Craps este relativ nou, având versiuni virtuale de doar câțiva ani, pe plan fizic, jocul este unul dintre cele mai vechi. Există câteva dovezi istorice precum Barbutul a fost o modalitate de distracție chiar din Evul Mediu, deși sunt persoane care consideră că ar fi luat naștere și mai de mult. 

Din punctul de vedere al popularității sale la nivel mondial, este conisderat că din Franța și Marea Britanie a fost adus în Statele Unite ale Americii, prin intermendiul imigranților. Din punct de vedere al formatului, se pare că forma sa actuală a fost finisată de către John H. Winn. El este și creatorul modalităților de pariere folosite astăzi în Craps, fiind o personalitate marcantă a secolului al XX-lea, mai ales în industria de gambling. 

De ce este nevoie pentru a câștiga la Barbut?

Craps, spre deosebire de alte jocuri de noroc, nu implică deloc aptitudini ale gamblerului, ci se bazează doar pe șansă. Odată ce ai plasat pariurile, nu mai există cale de întoarcere, iar dacă stelele se aliniază pentru tine, ai posibilitatea să te bucuri de câștiguri, chiar dacă nu ai (încă) experiență. 

Într-o sală de joc, ideal este ca la o masă de Craps să fie prezenți patru reprezentanți ai cazinoului, aceasta fiind o echipă completă. Fiecare în parte are rolul său: unul este responsabil de notarea meciului și de urmărirea îndeaproape a chips-urilor, doi dealeri plasează pariurile și umblă cu chips-urile, unul este responsabil de zaruri și de plasarea chips-urilor în zona centrală a mesei.

Unul dintre motivele pentru care Barbutul este atât de îndrăgit este faptul că “casa” are șanse destul de puține de a câștiga, astfel fiind destul de avantajos chiar și pentru novici. În plus, nu poate fi neglijat nivelul crescut de adrenalină. El fluctuează în principal în funcție de sumele pe care le pariezi, care ar trebui să fie modice, în funcție de venitul tău. 

Intensitatea unui meci este dată și de lungimea sa, recordul mondial fiind stabilit de Patricia Demauro, care a reușit să dea cu zarul de 154 ori consecutiv, într-o partidă de Craps de 4 ore. Cu toate acestea, după cum spuneam, rezultatul depinde doar de noroc, motiv pentru care șansele de a se întâmpla așa ceva sunt extrem de mici, de aproximativ 1 la 1.56 trillioane.

Ce trebuie să faci înainte de a juca Craps?

Există doar câteva sfaturi general valabile pe care este bine să le ai în vedere, înainte de a te distra la orice joc de noroc, inclusiv la Barbut:

  • Alege-ți cu grijă operatorul la care-ți desfășori activitatea, verificând dacă are licență din partea ONJN.
  • Investește doar sume pe care îți permiți să le și pierzi, făcându-ți un plan financiar lunar, conform venitului tău sigur.
  • Studiază regulamentul jocului și află care sunt tehnicile pe care le-ai putea aplica pentru a-ți crește șansele de a avea rezultate favorabile.

Joacă responsabil doar la agenții acreditate, având curajul să descoperi cât mai multe modalități prin care să te distrezi online! Nu lăsa monotonia să intre în viața ta, mai ales când poți să o eviți destul de ușor.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Foto: freepik.com 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies