(P) „Tabfonul”, telefonul cu ambiții de tabletă. Ce este și cum te ajută?

(P) bdquo;Tabfonul , telefonul cu ambiții de tabletă. Ce este și cum te ajută?
Autor: Maria Rusu
Data: 13 Octombrie 2020
Când vine vorba de tehnologie, avem de unde alege. Există o multitudine de dispozitive, o gamă largă de specificații, variante felurite de design și chiar multe opțiuni de finanțare, cum ar fi posibilitatea de a cumpăra telefoane în rate

Prin această bogăție de variante, se deosebește un tip de dispozitiv care oferă ce-i mai bun din două lumi. Poreclit sugestiv „tabfon”, acesta este o combinație de telefon și tabletă. De ce l-ai alege în detrimentul unui telefon clasic sau al unei tablete obișnuite? Iată câteva motive. 

Baterie mai mare

Diagonala mai mare vine la pachet cu mai mult spațiu pentru baterii. Asta înseamnă că tabfoanele rezistă, de regulă, mai mult timp între încărcări. Chiar dacă ecranul mărit consumă mai mult, bateriile suplimentare compensează cu brio și îți pot oferi câteva ore în plus de energie pe zi. 

Camere mai bune

Majoritatea producătorilor de telefoane investesc mai mult în acest tip de dispozitive, în special la categoria camere foto și de filmat. Pentru că dimensiunile mai mari lasă loc și pentru mai multe lentile sau senzori mai sofisticați. 

Texte mai corecte 

Cu cât ecranul crește în dimensiuni, cu atât e mai mare tastatura digitală. Dar tabfoanele mai au un avantaj în privința editării textelor. De obicei, aceste gadgeturi vin și cu un stilou în dotare, pe care-l poți utiliza pentru a atinge fiecare tastă dorită cu mai multă precizie decât în cazul folosirii degetelor. Asta înseamnă că poți spune adio greșelilor de redactare sau mesajelor cu alt înțeles decât cel intenționat. Desigur, pen-ul te ajută să editezi și fotografii sau videoclipuri, ba chiar îl poți folosi pentru a scrie notițe de mână, care mai apoi să fie transformate în litere de tipar. 

Mai multă putere

Puterea de procesare este un subiect pe care nu prea îl mai dezbatem când vine vorba de telefoane, pentru că tehnologia a avansat atât de mult, încât orice diszpozitiv nou se mișcă decent. Însă tabfoanele se pot lăudă cu îmbunătățiri chiar și la acest capitol. Pentru că spațiul suplimentar permite folosirea de nuclee mai mari și mai multe. Iar întregul dispozitiv este gândit pentru a face mai mult și pentru a-ți oferi puțin din forța unei tablete sau chiar a unui laptop. 

Indiferent de motivul pentru care alegi un telefon mai mare, e important să fii pregătit și pentru prețul ceva mai ridicat. Cu ajutorul unui card de credit, cum este CardAvantaj, cumperi produsul pe loc și plătești suma treptat, în rate fără dobândă*.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.




VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies