Prefectul Capitalei anunță că nu vor fi noi restricții: „Există un platou”

Prefectul Capitalei anunță că nu vor fi noi restricții: Există un platou
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Aprilie 2021
Data actualizare: 07 Aprilie 2021
După primul weekend în care magazinele au fost închise la ora 18.00, autoritățile au avut noi discuții despre perioada grea în care ne aflăm, însă rezultatul a fost unul singur: nu vor exista restricții suplimentare.

„Nu vor fi impuse noi reguli. Sunt cele în vigoare. Există un platou, previzionăm că nu mai crește”, a afirmat Alin Stoica, prefectul Capitalei, atunci când a fost întrebat dacă autoritățile se gândesc la noi restricții pentru perioada de Paște.

Mai mult decât atât, el a fost completat și de Florin Cîțu, premierul României, care a dezvăluit că țara noastră ar putea reveni la normal începând cu data de 1 iunie.

„Voi anunța constituirea unui comitet interministerial care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României. Acesta este primul jalon pentru revenirea la normalitate. Măsurile pe care le-am luat dau rezultate. Să aveți răbdare. 1 iunie este primul pas pe care îl văd. Nu înseamnă o deschidere 100%”, a spus Florin Cîțu.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Ce fac băieții pe Tik Tok?!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies