Prefectul Capitalei anunță că nu vor fi noi restricții: „Există un platou”

Prefectul Capitalei anunță că nu vor fi noi restricții: Există un platou
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Aprilie 2021
Data actualizare: 07 Aprilie 2021
După primul weekend în care magazinele au fost închise la ora 18.00, autoritățile au avut noi discuții despre perioada grea în care ne aflăm, însă rezultatul a fost unul singur: nu vor exista restricții suplimentare.

„Nu vor fi impuse noi reguli. Sunt cele în vigoare. Există un platou, previzionăm că nu mai crește”, a afirmat Alin Stoica, prefectul Capitalei, atunci când a fost întrebat dacă autoritățile se gândesc la noi restricții pentru perioada de Paște.

Mai mult decât atât, el a fost completat și de Florin Cîțu, premierul României, care a dezvăluit că țara noastră ar putea reveni la normal începând cu data de 1 iunie.

„Voi anunța constituirea unui comitet interministerial care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României. Acesta este primul jalon pentru revenirea la normalitate. Măsurile pe care le-am luat dau rezultate. Să aveți răbdare. 1 iunie este primul pas pe care îl văd. Nu înseamnă o deschidere 100%”, a spus Florin Cîțu.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Ce fac băieții pe Tik Tok?!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!