Produsele care sărbătoresc sexualitatea feminină și au devenit virale pe net, stoc zero în doar câteva ore

Produsele care sărbătoresc sexualitatea feminină și au devenit virale pe net, stoc zero în doar câteva ore
Citeste mai mult despre: smile makers, sephora, vibratoare,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Septembrie 2021
Data actualizare: 05 Septembrie 2021
În urmă cu doar câteva zile, o mare companie de produse cosmetice a postat pe pagina de Facebook un anunț prin care clientele erau informate că pe site-ul lor a fost creată o nouă categorie: Smile Makers.

În categorie au fost postate mai multe „produsele senzuale, create pentru anatomia feminină”, după cum notează reprezentanții companiei pe pagina de Facebook. Iar cel mai ieftin era un gel lubrifiant, în valoare de 75 de lei.

Celelalte produse erau vibratoare cu prețul cuprins între 125 de lei și 650 de lei, iar acum, la trei zile după ce au fost puse în vânzare, stocul lor este zero. Chiar dacă postarea din mediul online a avut reacții împărțite: multe persoane au afirmat că este o campanie foarte bine gândită și au apreciat inițiativa, în timp ce alți oameni au pus la zid campania.

Însă, în ciuda comentariilor negative, postarea de pe Facebook s-a viralizat rapid și a adunat, la momentul redactării acestei știri, peste 1.100 de reacții, aproximativ 700 de comentarii și 130 de share-uri.

„Descoperă plăcerea cu Smile Makers, un brand de welness care sărbătorește sexualitatea feminină. Produsele senzuale, create pentru anatomia feminină, sunt însoțite de sfatrui de plăcere pentru a te invita la momente de explorare intimă. Mergi și explorează singur”, scrie pe site-ul companiei, în dreptul produselor.

foto: Sephora

Vezi și: Jurații SuperStar România vor face spectacol la UNTOLD 2021
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!