Recomandarea Autorității Daneze pentru Sănătate: "Ieșiți să faceți sex, dacă nu stați cu partenerul"

Recomandarea Autorității Daneze pentru Sănătate: Ieșiți să faceți sex, dacă nu stați cu partenerul
Citeste mai mult despre: coronavirus, Danemarca, recomandari,
Data publicarii: 22 Aprilie 2020
Data actualizare: 22 Aprilie 2020
Autoritățile din Danemarca au anunțat că persoanele singure din această țară au voie să se întâlnească în afara locuinței cu alte persoane, pentru a întreține relații sexuale.


Mai precis, reprezentanții Autorității pentru Sănătate Publică din Danemarca au transmis că oamenii pot avea relații intime ocazional, chiar și dacă nu se află într-o relație.

"Sexul este bun, este sănătos. Suntem ființe atrase de sex și evident că oamenii singuri pot face sex în această perioada. Ca în cazul oricărui contact uman, există riscul de infecție, dar cu siguranță că oamenii pot face asta", a spus Soren Brostrom, șeful Autorității pentru Sănătate Publică, pentru publicația daneză Afton Bladet.

Soren Brostrom a fost completat de un alt oficial danez, Kare Molbak, care a explicat care e singura condiție pusă de autorități.

"Nu va puteți întâlni cu mai mult de 10 persoane simultan, indiferent dacă este vorba de exterior sau interior", a menționat Molbak.

Pănă la data de 22 aprilie, inclusiv, Danemarca a înregistrat 7 712 cazuri de infectări cu noul coronavirus și 384 de decese. Țara este printre primele state europene care au luat măsuri și au impus restricții, dar danezii sunt și printre primii care au anunțat relaxarea regulilor. 

#StaiAcasa-PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "VIAȚA BATE VLOGUL"-sezonul 2FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies