Restricție pentru reducerea răspândirii coronavirusului. Britanicii nu au voie sa facă sex cu persoane din afara locuinței

Restricție pentru reducerea răspândirii coronavirusului. Britanicii nu au voie sa facă sex cu persoane din afara locuinței
Sursa FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: coronavirus, Marea Britanie, restrictie, sex,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Iunie 2020
Data actualizare: 04 Iunie 2020
Din dorința de a reduce răspândirea coronavirusului, autoritățile britanice le-au interzis oamenilor să facă sex cu persoane din afara locuinței.

Această măsură vine pentru a îi proteja pe britanici de infecția cu noul coronavirus. Măsura este contestată de medici. Aceștia spun că autoritățile ar trebui să încurajeze activitatea sexuală în această perioadă. Specialiștii susțin că sexul îi ajută pe oameni să aibă o imunitate crescută și previne apariția bolilor de inimă. 

Citeste si: Masca pe care o poți purta și în timp ce mănânci. Cum arată și cât va costa

Așa cum era de așteptat, măsura a stârnit un val de reacții în rândul britanicilor. Glumele pe subiect nu au întârziat nici ele să apară, iar pe Twitter au apărut tot felul de mesaje amuzante. Unii utilizatori ai platformei s-au întrebat dacă autoritățile vor trimite drone pentru a supraveghea populația și pentru a se asigura că măsura este respectată, scrie CGTN.

În alte state, precum Danemarca și Olanda, autoritățile chiar i-au încurajat pe cetățeni să își formeze bule sociale, adică să facă sex cu aceiași parteneri, chiar dacă aceștia sunt din afara casei. 


Vezi și Facem Level - episodul 5: Call of Duty: Mobile cu Raku Game Station
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies