Teatrul Țăndărică, gest de milioane pentru copii: va transmite zilnic spectacole live pe Facebook

Teatrul Țăndărică, gest de milioane pentru copii: va transmite zilnic spectacole live pe Facebook
Autor: Iulian Ioncea
Data: 16 Martie 2020
Conducerea Teatrului Țăndărică și-a surprins fanii de pe Facebook în urmă cu doar câteva ore, când a făcut un anunț aplaudat de tot internetul.

Potrivit unei postări de pe celebra rețea de socializare, Teatrul Țăndărică va transmite zilnic spectacole gratis, live pe Facebook.

„Hei, #micispectatori, părinți și bunici! Lui Țăndărică îi e dor de voi! Chiar dacă deocamdată nu ne mai putem întâlni, începând de mâine vom transmite spectacolele pe pagina noastră de Facebook! Foarte important! Spectacolele vor fi disponibile în regim de transmisie Live (conform programului atașat) și vor putea fi vizionate timp de 90 de minute începând cu ora programată. Abia așteptăm să ne revedem! #teatrultandarica #transmisielive”, a fost mesajul postat pe pagina celor de la Teatrul Țăndărică.

După două ore, postarea avea deja mii de like-uri și share-uri, iar reprezentanții Teatrului Țăndărică au postat un nou mesaj prin care le-au mulțimit internauților și le-au răspuns la niște întrebări pe care le primiseră:

„Dragi prieteni, impactul inițiativei noastre de a transmite pe Facebook spectacolele din program e fabulos! Vă mulțumim pentru implicare!

Am citit toate mesajele și comentariile dumneavoastră și având în vedere că sunt atât de multe am ales să vă răspundem aici.

1. Spectacolele vor putea fi vizionate exclusiv pe pagina noastră de Facebook, Teatrul Țăndărică România.

2. Spectacolele vor începe la ora anunțată în program (ora noastră obișnuită de la Sala Țăndărică. De luni până vineri de la oră 10:00 și sâmbătă și duminică de la ora 11:00) și vor fi vizibile pentru o perioadă limitată de timp.

3. Pentru a viziona transmisiile este suficientă o conexiune bună de internet.

4. Transmisiunile sunt gratuite.

Așadar și prin urmare, mâine de la 10:00 vă invităm la spectacolul "Copacul cu jucării" .

#copaculcujucarii #transmisie #teatrutandarica”

foto: Facebook Teatrul Țăndărică

Vezi și: Tandarica, viata de film

FULLSCREEN
Teatrul Țăndărică, gest de milioane pentru copii: vor transmite zilnic spectacole gratis, live pe Facebook
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO