Idei pentru decorarea casei tale, cu buget redus #Deco

Idei pentru decorarea casei tale, cu buget redus #Deco
Citeste mai mult despre: decorare, idei,
Data publicarii: 23 Iunie 2022
Data actualizare: 23 Iunie 2022
Cu toții ne dorim redecorarea locuinței într-un mod cât mai modern, iar modalitățile prin care putem transforma aspectul casei într-un habitat mai bun sunt foarte multe.

Pentru cei care vor o schimbare și nu știu de unde să înceapă, există numeroase modalități prin care își pot reamenaja locuința, la un buget redus. ”În acest an se poartă panourile 3D care au și rol de izolare fonică, scafele decorative pentru iluminarea indirectă și chenarele moderne în combinație cu tot felul de materiale”, spune Dan Panciu, de la Fabrica de Profile.

Specialistul ne recomandă însă ca atunci când gândim decorul, să ținem seama de utilitatea spațiului, pentru că amenajarea trebuie să completeze funcționalitatea, nu să ne încurce.

Dan Panciu, Fabrica de Profile: ”Sunt anumite produse care nu se vor demoda!”

Refacerea pereților este foarte importantă, iar aplicarea panourilor 3D creează un mediu de modă nouă a încăperilor. ”Sunt anumite produse care sunt timeless și nu se vor demoda. Și mă refer aici la chenarele simple pe pereți, plinta albă și bacheta de colt”, mai spune Dan Panciu.

Schimbarea culorilor este un alt truc prin care poți transforma o casă monotonă într-una fresh, modernă. Este cea mai bună modalitate de a aduce moda contemporană în spațiul tău de locuit. Obiectele din metal ale casei îşi pot schimba oricând culoarea. Le poţi vopsi acasă cu ajutorul emailurilor recomandate deopotrivă pentru suprafeţe care au mai fost sau nu vopsite. Garduri, balustrade, ţevi – toate pot avea o nouă înfăţişare.

O altă sugestie pentru redecorarea locuinței, cu un buget redus, ar fi recondiționarea obiectelor vechi de mobilier. Dacă ai o măsuță moștenită de la bunici și nu vrei să renunți la ea, ei bine, o poți recondiționa și folosi cu succes în planul tău de redecorare a casei. Sau mai poți folosi decorațiuni vintage care să se potrivească tematicii și locuinței tale.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!