Un bordel din Austria, campanie inedită anti-COVID-19! Te-ai vaccinat? Mergi gratis 30 de minute la dame de companie

Un bordel din Austria, campanie inedită anti-COVID-19! Te-ai vaccinat? Mergi gratis 30 de minute la dame de companie
Citeste mai mult despre: COVID-19, bordel, vaccin, Viena,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 27 Noiembrie 2021
Dacă în România s-au dat vouchere de 100 de lei sau chiar mici gratis pentru persoanele care s-au vaccinat anti-COVID-19, un bordel din Viena (Austria) vine cu o ofertă la care nu se aștepta nimeni.

Potrivit celor de la Sky News, reprezentanții bordelului Fun Palast din Viena (Austria) au creat în incintă un centru de vaccinare anti-COVID-19, iar persoanele care optează să se imunizeze acolo primesc gratis 30 de minute alături de o damă de companie la alegere!

Din câte se pare, decizia a venit după ce bordelul a pierdut aproximativ 50% dintre clienți, din cauza pandemiei de coronavirus, dar și după ce rata de vaccinare nu a crescut așa cum se așteptau autoritățile, doar aproximativ 64% dintre austrieci fiind vaccinați anti-COVID-19.

„Practic, m-am uitat la statistici și am citit că avem nevoie de aproximativ 70-75% de vaccinați pentru a ajunge la imunitatea colectivă, dar în prezent suntem doar la 63%. Am observat în statistici că foarte mulți bărbați refuză vaccinarea sau nici măcar nu știu că se pot vaccina. Și din moment ce aceștia sunt publicul nostru, am decis să înființăm un centru de vaccinare aici”, a spus Peter Laskaris, managerul bordelului. După care a continuat: „Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienți, iar cu această inițiativă sperăm să ne revenim”.

foto: Shutterstock

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!