Un medic român vorbește despre cum consideră că ar trebui să se facă raportarea cazurilor de infectări cu noul coronavirus

Un medic român vorbește despre cum consideră că ar trebui să se facă raportarea cazurilor de infectări cu noul coronavirus
Citeste mai mult despre: coronavirus, interviu, medic,
Data: 23 Iulie 2020
Cazurile de infectare cu noul coronavirus sunt tot mai mari de la zi la zi și se stabilesc noi recorduri. La data de 23 iulie, s-a înregistrat un număr de 1 112 cazuri de pacienți diagnosticați cu COVID-19.

În această situație, Ioan Cordoș, șeful secției de chirurgie toracică de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București spune că, desi înțelege măsurile medicale, consideră că raportarea ar trebui făcută altfel. Adică, mai detaliat, cu precizări referitoare la numărul real de persoane cu adevărat afectate de noul coronavirus.

Citește și

La o televiziune de știri, citată de capital.ro, acesta a precizat că, prin persoane bolnave cu adevărat înțelege oameni care au simptome grave, nu ușoare și în niciun caz asimptomatici. Medicul a mai spus că imaginea reală a pericolului COVID-19, atât în România cât și pe restul globului o reprezintă numărul celor gravi afectați.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "FACEM LEVEL":

FOTO: SHUTTERSTOCK

FULLSCREEN
medic nasta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies