VIDEO Cum arată o zi de lucru într-o secție de terapie intensivă a unui spital Covid. Mărturii cutremurătoare

VIDEO Cum arată o zi de lucru într-o secție de terapie intensivă a unui spital Covid. Mărturii cutremurătoare
Războiul este real în secția ATI a Spitalului Universitar din București. FOTO: captură YouTube Recorder
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Aprilie 2021
Data actualizare: 12 Aprilie 2021
Spitalele de stat din România s-au umplut din nou de bolnavi de Covid-19, iar medicii vorbesc tot mai des de pierderea unui război pe care mulți refuză să-l vadă. Mărturiile din secțiile de terapie intensivă sunt cutremurătoare.

Pandemia i-a îngenuncheat pe oameni, peste tot pe glob. Restricțiile de mișcare și de socializare îi scot tot mai des în stradă și pe români. Se simt tot mai însingurați și, mai rău, abandonați. Unii cred că cineva îi păcălește, din motive care greu stau în picioare. 

În tot acest timp, ceea ce urâm tot mai mult să auzim, boala nu slăbește. Criza medicală se adâncește, pe măsură ce virusul evoluează și se adaptează la noile condiții de viață. 

Războiul din linia întâi e mai aprig ca niciodată, dar mulți refuză să-l vadă. Realitatea cruntă a zilelor noastre este cea care se desfășoară în interiorul secțiilor de terapie intensivă a spitalelor Covid. Nu trebuie să o trăiți pe viu pentru a înțelege că suferința e reală.

Jurnaliștii de la Recorder au petrecut o zi în „tranșeele” secției ATI a Spitalului Universitar București pentru a vă arăta lupta neobosită cu moartea a medicilor și asistenților de aici. 

Nu trăiți acest război pe viu! Protejați-vă și credeți când vi se spune că medicii sunt copleșiți! Fiindcă atunci când ei vor fi îngenuncheați, totul se va prăbuși. Vedeți VIDEO mai jos!
E frustrant, pentru că lumea nu înțelege. Nu este o banală gripă. Banala gripă trece după un paracetamol. Ori stau prea mult acasă. Cred că se pot trata cu ivermectină sau cine știe ce altă dudă inventată de nu-știu-care. Asta se întâmplă”, spune unul dintre medicii intervievați.
 
La posturile de televiziune se discută. În direct. E nedrept. Nu, nu știu dacă-i jignire. Noi ne facem meseria oricum. Indiferent că suntem apreciați, că suntem blamați. Doar că nu e drept”.

Vezi și VIDEO: Alăptarea, o perioadă firească din viața viitoarelor mămici

FULLSCREEN
VIDEO Cum arată o zi de lucru într-o secție de terapie intensivă a unui spital Covid. Mărturii cutremurătoare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies