50 Cent a oferit un bacșiș de 30.000 de dolari unor angajați de la un restaurant de tip fast-food

50 Cent a oferit un bacșiș de 30.000 de dolari unor angajați de la un restaurant de tip fast-food
Citeste mai mult despre: 50 Cent, bacsis,
Data publicarii: 14 Septembrie 2020
Data actualizare: 14 Septembrie 2020
Recent, rapper-ul în vârstă de 45 de ani i s-a alăturat influencer-ului Jay Mazini pentru a le face o surpriză în valoare de peste 30.000 de dolari lucrătorilor de la Burger King din Queens, New York.

Artistul, al cărui nume real este Curtis Jackson, a trecut împreună cu Mazini în vizită pe la drive-thru-ul fast food-ului Burger King, pentru a face marea donație, precum se poate vedea și în video-ul postat de ei pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

yesterday so we went tonight and showed everybody some love.

A post shared by 50 Cent (@50cent) on

În video, Mazini, în vârstă de 24 de ani, îi cheamă la fereastră pe fiecare angajat în parte, unde îi întreabă pe aceștia ce mai fac. "Cum îți merge viața? Cum te descurci cu COVID-ul? Te plătesc bine cei de aici?", scrie People.

Apoi, el spune grupului că a venit să le arate dragostea lui, așa că le înmânează teancuri de bancnote fiecărui angajat. Aceștia rămân uimiți atunci când 50 Cent își face și el apariția, scoțând și mai mulți bani din propriile buzunare.

Mazini a postat evenimentul pe Instagram, cu următorul mesaj: "Eu și @50cent am oprit activitățile din Burger King-ul din Southside Queens. Am împărțit peste 30.000 de dolari către acești oameni muncitori, în timpul acestei pandemii."

Și 50 Cent a postat despre acest eveniment viral pe rețelele sociale, scriind pe tweeter: "Jay Mazini este un om adevărat, m-a văzut în cartier ieri așa că a venit la mine pentru a le arăta oamenilor puțină dragoste."

Conform Queens Daily Eagle, Mazini face astfel de acțiuni caritabile în mod regulat prin New York, și tot în această lună a colaborat cu rapper-ul Fabolous pentru a-i surprinde pe angajații dintr-un restaurant Checkers.

Sursă foto: Getty 

Vezi și: Din culisele show-urilor toamnei: VLAD și Masked Singer România - Trending Review cu Daragiu - episodul 37
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies