9 speed questions cu prezentatorul ,,Visuri la cheie”, Corneliu Ulici

9 speed questions cu prezentatorul ,,Visuri la cheie , Corneliu Ulici
Autor: Redactia
Data publicarii: 15 Octombrie 2018
Data actualizare: 15 Octombrie 2018
A jucat în filme precum „Comrade Detective”, „The Crucifixion” şi „Ceva bun de la viaţă”, scurt-metraje şi foarte multe spectacole de teatru, dar – mai nou – se dedică unui proiect de suflet: ,,Visuri la cheie”. 

Nu ne plac interviurile convenționale, așa că l-am provocat pe Corneliu Ulici să se oprească puțin și să ne răspundă la câteva întrebări care să ne lămurească: e sau nu un ,,handyman” la fel de bun precum pare pe sticlă? 

Enjoy! 

Știi că majoritatea caselor au o plăcuță pe care scrie ,,Câine rău”. În contextul ăsta… dacă ai avea tot timpul pe tine un ,,warning label”, care ar fi acesta? 

Corneliu Ulici: Nu folosesc hashtag-uri, dar dar dacă aș avea unul, ar fi ,,ardelean”. Sau ,,feriți-vă de ardelean”. 

Ce personaj de film ți se pare foarte plictisitor pe micile ecrane, dar crezi că ar fi foarte interesant dacă s-ar materializa în lumea reală și l-ai putea întâlni? 

Corneliu Ulici: Clark Kent. Sau personajele din ,,Viața cu Louie”. 

Noi știm ceva ce fanii tăi nu știu: ai o rulotă și îți place să te plimbi prin toată țara cu ea. Hai să ne jucăm puțin și să facem un exercițiu de imaginație. Dacă am lua rulota asta și am transforma-o într-o rulotă muzicală, ce vedete ai chema la karaoke? 

Corneliu Ulici: Nu știu dacă ar fi dispus să cânte în rulota mea, dar l-aș chema pe Bono de la U2. Și cred că de la noi l-aș chema pe Smiley. Sau chiar pe Pavel Bartoș. 

Okay, gata cu întrebările ușoare, vrem să te testăm și să vedem dacă ești sau nu un ,,handyman” atât de priceput precum pari pe sticlă. În câte feluri poți deschide o sticlă de vin? 

Corneliu Ulici: În trei feluri: cu tirbușonul, cu degetul sau cu ceva care să împingă dopul înăuntru, iar a treia modalitate ar fi peretele. 

Care e primul lucru pe care trebuie să îl faci când schimbi o priză? 

Corneliu Ulici: Să te asiguri că vrei să fii creț. (n.r. râde) Okay, hai să îți dau și răspunsul corect: trebuie să dai jos siguranța. Și, dacă ai o lampă de control, să verifici ca priza să nu mai aibă curent. 

Ușă de metal sau de lemn la apartament? 

Corneliu Ulici: De lemn, clar.

Becuri economice sau normale? 

Corneliu Ulici: Becuri economice. 

Filtru la robinet sau bidoane cu apă plată? 

Filtru la robinet, cred.

Te-ai descurcat bine, deci în final îți lăsam la fileu o întrebare mai ușoară: spune-ne ceva ce fanii emisiunii ,,Visuri la cheie” nu știu deja. 

Corneliu Ulici: Că am o echipă extraordinară. 

************************************

,,Visuri la cheie” e un show emoționant, dar exploziv, care schimbă, de la o săptămână la alta, destinele unor oameni neajutorați. Cu ajutorul DEDEMAN, PRO TV împlinește cele mai mari visuri ale acestora.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies