A murit Kenny Rogers, legendarul cântăreț de muzică country

A murit Kenny Rogers, legendarul cântăreț de muzică country
Data: 21 Martie 2020
Legenda muzicii country, Kenny Rogers, a murit la vârsta de 81 de ani, în casa sa din Sandy Springs, Georgia.

Potrivit Daily Mail, familia a făcut anunțul sâmbătă, 21 martie: "Familia Rogers anunță cu tristețe că Kenny Rogers a murit aseară, la ora 22:25, la vârsta de 81 de ani. A murit acasă, din cauze naturale, sub îngrijire medicală și înconjurat de familia sa".

Din cauza pandemiei de coronavirus, familia a decis să organizeze înmormântarea artistului cu un număr restrâns de persoane.

Kenny a fost căsătorit de cinci ori, iar în prezent era căsătorit cu Wanda Miller. Aceștia au împreună doi copii, care sunt gemeni, în vârstă de 14 ani. Rogers mai are și alți copii, din celelalte căsătorii: Carole (60 de ani), Kenny Jr. (55 de ani), Christopher Cody (37 de ani).

Kenneth Ray Rogers a fost cântăreț, compozitor, actor și antreprenor. Deși cel mai mare succes l-a avut cu muzica country, Rogers s-a clasat în topurile muzicale cu peste 120 de single-uri de succes, din diferite genuri muzicale și a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume, devenind unul dintre unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din toate timpurile.

Sursă foto: Shutterstock

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO