A murit mama lui Mircea Solcanu. Mesajul dureros al fostului prezentator TV: "Numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger"

A murit mama lui Mircea Solcanu. Mesajul dureros al fostului prezentator TV: Numele nostru e imprimat pe-o aripă de înger
Citeste mai mult despre: Mircea Solcanu, mama Mircea Solcanu,
Data publicarii: 13 Mai 2022
Data actualizare: 13 Mai 2022
Mircea Solcanu trece prin momente dureroase, după ce mama lui a murit. 

În ultimii ani, Mircea Solcanu a avut parte de mai multe evenimente nefericite. Fostul prezentator TV s-a operat pe creier, pentru a scăpa de o tumoră, care, din păcate, a recidivat.

Recent, Mircea Solcanu a dezvăluit într-o emisiune TV că se îngrijește și de mama lui, care ducea o luptă grea cu o boală în fază terminală.

Trec printr-o perioadă mai delicată, mama mea este suferindă și trebuie să îmi petrec mai mult timp aici, împreună cu ea și cu sora mea. Din noiembrie mi-am petrcut timpul cu mama, 24 din 24, am învățat ușor-ușor și în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat”, spunea Mircea Solcanu în urmă cu câteva zile.

Din păcate, nici starea lui de sănătate nu este foarte bună, după ce tumora de la creier a recidivat. „Problemele de sănătate mi-au reapărut, tumora s-a refăcut, am dureri cumplite de cap uneori și cu toate astea mă descurc în continuare. Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu, Rich, care mi-a fost alături 14 ani și cel mai bun prieten, și asta, pe lângă toate problemele care sunt cu mama!”.

Mama lui Mircea Solcanu a murit

Din păcate, după o luptă grea cu boala, mama lui Mircea Solcanu a murit. Acesta a postat pe rețelele sociale un mesaj sfâșietor. “De ieri lui mami i-au crescut aripi…. Poți fi mândra de ele, acum si eu si Cristina știm ca numele nostru e imprimat pe-o aripa de înger ce zboară Sus in Cer!”.

Sursă foto: Instagram/Arhiva
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!