A născut Laura Cosoi! Ce nume a ales pentru fiica ei

A născut Laura Cosoi! Ce nume a ales pentru fiica ei
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 23 Iunie 2022
Data actualizare: 23 Iunie 2022
Laura Cosoi a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă! Vedeta a publicat pe Instagram prima imagine alături de fiica ei și a spus care este numele ales!

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o familie superbă. Împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, au trei fetițe: Rita, Vera și cel mai nou membru din casă, Lara.

Laura Cosoi a născut pentru a treia oară! Aceasta a adus pe lume o fetiță sănătoasă și a postat deja prima imagine cu bebelușul. În poza de pe rețelele de socializare se poate observa mânuța celei mai mici fete din familia Cosoi-Curticăpean. 

Aceasta, alături de imaginea cu mâna micuței Lara, a postat și un mesaj de recunoștință pentru noul membru al familiei:

„Lara. Mulțumim Doamne!”,
a scris vedeta pe Instagram.

Înainte de a naște pentru a treia oară, Laura Cosoi a oferit un interviu în cadrul căruia a menționat că nu este speriată de noua sarcină. Mai mult decât atât, ea a dezvăluit că și-a dorit să nască natural.

„Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme. Camera o avem gata pregătită, de la cealaltă fetiță, Rita. Voi dormi eu cu bebelușul în cameră pe perioada cât îl voi alăpta. Mă văd mamă de trei copii. Nu mi se pare greu. Am experiență acum. Mă simt foarte bine la a treia sarcină. Nu știu la ce să mă aștept de la trei copii, dar vom vedea. Mă ajută și Cosmin foarte mult. Am totul gata pregătit, pentru maternitate. Sunt foarte fâșneață și acum. Mie îmi priește foarte tare maternitatea!”, a spus Laura Cosoi în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Laura Cosoi/Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!