A născut Vlăduța Lupău. Numele pe care îl va primi băiețelul, anunțat de soțul artistei

A născut Vlăduța Lupău. Numele pe care îl va primi băiețelul, anunțat de soțul artistei
Citeste mai mult despre: Vladuta Lupau, adi rus, Vladuta Lupau baiat,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 August 2022
Data actualizare: 06 August 2022
Vlăduța Lupău a născut pe 6 august, dis-de-dimineață, iar anunțul a fost făcut de soțul ei, Adi Rus. Fotbalistul a dezvăluit numele băiețelului lor și a primit mii de mesaje de felicitări

Iair Rus se va numi oficial băiatul Vlăduței Lupău și al fotbalistului Adrian Rus. El a făcut marele anunț pe Instagram.

Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare, 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru: să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui.

Rus Iair, esti BINECUVANTAREA MEA!”, a scris proapătul tătic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adi Rus (@adiiirus)


Vezi mai multe poze din maternitare în GALERIA FOTO de mai jos!

La câteva ore distanță, Vlăduța Lupău, care și-a păstrat numele de fată și după nuntă, a scris și ea câteva rânduri pe rețeaua socială, o scrisoare dedicată fiului lor.

Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! 

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!

Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…”, se arată în scrisoare.

Fotografii: @vladutalupau

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies