Actorul Devin Ratray, Buzz din Singur acasă, arestat după ce și-a atacat iubita

Actorul Devin Ratray, Buzz din Singur acasă, arestat după ce și-a atacat iubita
Actorul a recunoscut că a fost agresiv. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Decembrie 2021
Data actualizare: 23 Decembrie 2021
Devin Ratray (44 de ani) a fost arestat miercuri de polițiștii din Oklahoma pentru violență domestică și agresiune prin strangulare, îndreptate împotriva unei femei. Actorul din „Singur acasă” scăpase de anchetă, în primă instanță.

Actorul Devin Ratray s-a predat la poliție după ce a aflat că autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele lui. Incidentul vine la o săptămână după ce a fost acuzat de iubita lui de agresiune și tentativă de strangulare.

Atunci, oameii legii au spus că actorul nu va fi pus sub acuzare, însă între timp lucrurile s-au schimbat. Devin Ratray a fost dus în arest, iar statul Oklahoma a instituit o cauțiune de 25.000 de dolari pe numele lui. Actorul a fost eliberat iemdiat după ce plătit cauțiunea, însă este cercetat în stare de libertate.

Conform iubitei sale, Ratray a devenit violent cu ea pe fondul consumului de alcool. El i-a reproșat că nu i-a taxat pe câțiva fani care i-au cerut autografe. 

Cearta a continuat la hotelul unde erau cazați, unde actorul ar fi trântit-o în pat și ar fi strâns-o de gât.

Devin Ratray a cunoscut celebritatea cu apariția în cele două filme Singur acasă, unde a interpretat rolul fratelui lui Macaulay Culkin.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!