Actorul Mihai Bobonete, răspuns la „provocarea” lui Valeriu Gheorghiță despre vaccin

Actorul Mihai Bobonete, răspuns la provocarea lui Valeriu Gheorghiță despre vaccin
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Iunie 2021
Data actualizare: 04 Iunie 2021
Mihai Bobonete a fost primul care a răspuns la provocarea lui Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare în România. Cel din urmă i-a provocat pe Andreea Esca, Lucian Mândruță, Văru Săndel și pe actorul din Las Fierbinți să spună ce conține pentru ei vaccinul. 

Guvernul României a demarat o nouă campanie de informare cu privire la beneficiile vaccinării. Coordonatorul campaniei de imunizare, dr. Valeriu Gheorghiță, a provocat mai multe vedete să susțină demersul autorităților.

Îndrăgitul actor din serialul Las Fierbinți a răspuns provocării printr-un filmuleț și a provocat la rândul său alte trei persoane. 

Ce conține vaccinul pentru Mihai Bobonete

“Salutare! Am fost provocat de colonelul Valeriu Gheorghiță să vă spun ce conține vaccinul pentru mine. Vaccinul conține liniște și un viitor așa cum trebuie să îl avem și un început de nouă viață trăită așa cum trebuie. Liber, fără frici, fără ură. fără teamă, fără nimic. Vaccinul conține un viitor exceptional. Vă recomand vaccinul și vă spun că mie nu mi-a făcut rău, ci mi-a făcut bine”, a spus actorul. 

La finalul clipului, Mihai Bobonete i-a provocat pe Micutzu, Cabral și Bogdan Naumovici să dea mai departe mesajul campaniei “Ce conține vaccinul?”.

Fotografii: Agerpres/RO Vaccinare Facebook/PRO TV
 

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe VOYO!

Vezi și VIDEO: PRO TV e PRO VACCINARE
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies