Actrița cu 3.2 milioane de prieteni virtuali care și-a indus în eroare fanii. Au acuzat-o că folosit prea mult Photoshop

Actrița cu 3.2 milioane de prieteni virtuali care și-a indus în eroare fanii. Au acuzat-o că folosit prea mult Photoshop
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 07 Iulie 2020
Data actualizare: 07 Iulie 2020
Se numără printre vedetele care apar adesea pe prima pagină a tabloidelor din Spania. Paula Echevarria are 42 de ani și este o celebră actriță și model. Cu o comunitate de peste 3.2 milioane de fani, Paula este la fel de populară și în mediul online.   

Recent, vedeta a intrat în vizorul fanilor din mediul online, din cauza unei fotografii publicate pe Instagram. 

În imaginea care a declanșat supărarea fanilor, Paula apare îmbrăcată într-un costum de baie albastru. Vedeta a fost acuzată că a abuzat de Photoshop și și-a modificat culoarea pielii picioarelor.

"Ați observat ce picioare are?", "Fata asta nu are picioarele așa... Vă păcălește" sunt doar două dintre reacțiile vehemente ale urmăritorilor săi.

"Paula Echevarria folosește Photoshop?! Ce noutate", a spus un alt comentator.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A quien le apetece un chapuzón??... ???????????? @calzedonia #Calzedonia

A post shared by ᴘᴀᴜʟᴀ ᴇᴄʜᴇᴠᴀʀʀɪᴀ (@pau_eche) on


Fanii au criticat-o pe Paula Echevarria mai ales că actrița a declarat, în nenumărate rânduri, că trupul feminin nu trebuie să fie perfect.

În trecut, Paula Echevarria a fost căsătorită cu artistul David Bustamante. În prezent, vedeta are o relație cu Miguel Torres. Cei doi formează cu cuplu din luna martie a anului 2018. 

Presa sportivă, dar și cea mondenă, o consideră pe Paula Echevarria una dintre cele mai "vânate" iubite de fotbaliști din Spania. Vezi și VIDEO: Cele mai cool efecte de pe TikTok

  • Sursa FOTO: InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies