Actrița Evan Rachel Wood spune că Marilyn Manson a amenințat că-i va face rău fiului ei

Actrița Evan Rachel Wood spune că Marilyn Manson a amenințat că-i va face rău fiului ei
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Decembrie 2021
Data actualizare: 07 Decembrie 2021
Continuă seria dezvăluirilor șocante despre Marilyn Manson. În documentele depuse la instanță, în primăvară, de către actrița Evan Rachel Wood, scrie că artistul ar fi amenințat-o pe aceasta că îi va viola fiul, în vârstă de opt ani. 

Fosta iubită a lui Marilyn Manson, actrița Evan Rachel Wood, a mărturisit în 2018 că a fost victima unei agresiuni sexuale, în timpul unei audieri în Congresul SUA. Actrița nu a dezvăluit atunci numele celui care a abuzat-o, însă Marilyn a devenit principalul suspect. 

Anul acesta, la 1 februarie, actrița de 33 de ani a făcut lumină în acest caz, după ce a postat un mesaj pe Instagram. “Numele agresorului meu este Brian Warner, cunoscut de public drept Marilyn Manson. A avut grijă de mine în adolescență, apoi m-a abuzat teribil mai mulți ani la rând. Am fost spălată pe creier și manipulată să mă supun. M-am săturat să trăiesc cu frica de represalii, calomnii sau șantaj. Sunt aici ca să expun acest bărbat periculos și să acuz numeroasele industrii care i-au permis să facă asta, înainte să mai distrugă și alte vieți. Mă alătur victimelor care vor avea curaj să vorbească”, a scris actrița pe contul de socializare. 

După mesajul lui Rachel, mai multe foste iubite ale artistului l-au dat în judecată și l-au acuzat de lucruri abominabile. 

Daily Mail a obținut o serie de documente în care Rachel Wood vorbește despre calvarul trăit alături de Marilyn Manson. Actrița spune că Marilyn a amenințat că îi va viola fiul, un băiat de 8 ani pe care actrița îl are din căsnicia cu Jamie Bell. 

Potrivit Page Six, amenințările primite au făcut-o pe Rachel Wood să-și întărească paza în fața casei, să-și instaleze ferestre din sticlă antiglonț, o ușă de oțeț și un gard nou. Mai mult, ea s-a mutat din Los Angeles la Nashville. 

“Sunt foarte îngrijorată pentru siguranța copilului meu atunci când sunt în Los Angeles. Mi-e teribil de frică de acest agresor”, ar fi spus aceasta. 

“Am suferit răni fizice și emoționale grave. Mă tem că mă va pedepsi făcându-le rău fiului și membrilor familiei mele”, a mai spus Wood. Tot în documentele depuse în instanță, actrița a spus că o altă victimă a lui Manson l-a înregistrat pe artist în timp ce spunea că a făcut fotografii cu copiii ei.

Evan Rachel Wood și Marilyn Manson au fost împreună timp de patru ani, în perioada 2006-2010. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Hummus de conopidă

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!