Actrița Mia Farrow, dezvăluiri dureroase despre moartea a 3 dintre copiii ei

Actrița Mia Farrow, dezvăluiri dureroase despre moartea a 3 dintre copiii ei
Mia Farrow a clarificat misterul din jurul morții celor 3 copii ai ei. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Mia Farrow, copii Mia Farrow, Woody Allen,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Aprilie 2021
Data actualizare: 16 Iulie 2022
Mia Farrow a intervenit pe rețelele sociale pentru a risipi niște zvonuri urâte despre 3 dintre copiii ei, care au murit în condiții tragice. Actrița de 76 de ani și-a apărat familia după ce a fost criticată de oameni care nu cunosc povestea adevărată.

Actrița Mia Farrow, care a fost căsătorită cu Frank Sinatra în anii ’60 și cu André Previn în anii ’70, a avut 14 copii. Trei dintre ei, toți adoptați, au murit la vârstă adultă, în condiții dramatice. 

Familia actriței a fost terfelită recent, fiindcă cei trei copii decedați nu au fost pomeniți în documentarul Allen vs. Farrow. Filmul, care tratează acuzațiile de abuz sexual îndreptate împotriva fostului ei partener, cineastul Woody Allen, e la HBO.

Pentru a risipi minsterul din jurul morții copiilor ei, actrița le-a scris pe Twitter celor care au acuzat-o că le-a necinsit memoria.

Acestea sunt tragedii de nedescris. Orice speculație legată de moartea lor le dezonorează viețile, dar și viețile copiilor lor și ale celor dragi. Ca mamă a 14 copii, familia este totul pentru mine”, a scris actrița pe Twitter.

Mia Farrow a elucidat „misterul” morții fiicei ei Tam, care a decedat la 17 ani în urma utilizării eronate a unui medicament.

Draga mea fiică Tam a murit la 17 ani din cauza unei supradoze accidentale cauzate de o prescripție medicală legată de migrenele agonizante pe care le-a suferit și de boala sa de inimă”, a scris actrița.


Mia Farrow și Lark (centru), fiica adoptată a actriței. FOTO: Getty Images

Lark, fiica de 35 de ani a actriței, a murit în urma unor complicații survenite pe fondul infectării cu HIV/SIDA, de la un fost partener.

În ciuda bolii sale, a trăit o viață fructoasă și iubitoare alături de copiii și partenerul ei de durată. A cedat în fața bolii și a murit brusc, în spital, de Crăciun, în brațele partenerului ei”, a mai spus Mia Farrow.

A treia tragedie a familiei sale s-a petrecut în 2016, când Thaddeus, fiul de 29 de ani al actriței, s-a sinucis după ce a fost părăsit în dragoste.

Curajosul meu fiu Thaddeus avea 29 de ani și trăia fericit alături de partenera lui. Toți anticipam o nuntă, dar când relația s-a sfârșit brusc, și-a luat propria viață”, a scris Mia Farrow pe Twitter.

Actrița de 76 de ani a dezvăluit recent că relația pe care a avut-o cu Woody Allen este marele regret al vieții ei. Mia Farrow a lansat acuzații grave la adresa sa, într-un documentar TV, unde a dezvăluit cum fostul ei partener i-a sedus fiica și a abuzat-o sexual.

În replică, Woody Allen şi actuala sa soţie spun că documentarul este o „poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies