Actrița Rachel Wood, umilință pentru soția lui Kobe Bryant, la un an de la moartea baschetbalistului

Actrița Rachel Wood, umilință pentru soția lui Kobe Bryant, la un an de la moartea baschetbalistului
Rachel Wood, acuzată de calomnie. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Martie 2021
Data actualizare: 01 Martie 2021
Soția lui Kobe Bryant, Vanessa, a fost șocată să descopere un mesaj umilitor la adresa regretatului ei soț venit din partea unei actrițe în plină afirmare. Rachel Wood (33 de ani) l-a jignit pe fostul baschetbalist la câteva ore după ce acesta murise.

Vanessa Bryant a descoperit abia acum un mesaj postat pe Twitter de actrița Rachel Wood (Westworld) în ianuarie 2020. La câteva ore după moartea tragică a lui Kobe Bryant, actrița americană a scris câteva rânduri pe rețeaua socială cu trimitere directă la cel care era jelit de aproape toată planeta.

Ce s-a întâmplat este tragic. Am inima frântă pentru familia lui Kobe. A fost un erou al sportului. Dar a fost și violator. Iar toate aceste adevăruri pot coexista”, a scris actrița pe Twitter în 26 ianuarie 2020.

Vanessa Bryant a dezvăluit într-un insta story că a descoperit acest mesaj malefic la mai bine de un an după moartea soțului ei. Văduva lui Kobe Bryant a reacționat în același ton.

Tweet-ul tău fals, insensibil, defăimător și calomniator din 26.01.2020 este cel puțin odios și deranjant. Comportamente ca acesta sunt o parte din motivul pentru care bărbații negri nevinovați merg la închisoare pentru crime pe care nu le-au comis. O acuzație nu face pe nimeni vinovat”, a reacționat Vanessa Bryant.

Mesajul actriței își are rădăcinile într-un incident scandalos petrecut în 2003, când fostul baschetbalist a fost acuzat de viol de o angajată a unui hotel din Colorado. Tânăra de 19 ani, care a declarat poliției că a fost agresată sexual de Kobe Bryant, nu a mai depus mărturie în instanță. Cazul a fost închis, iar Bryant a scăpat fără condamnare. Atunci, soția i-a stat alături.

Actrița Rachel Wood, care a fost logodită cu Marilyn Manson, l-a acuzat pe acesta de viol și abuz fizic. La scurt timp după aceste mărturisiri, alte femei și-au făcut curajul și au vorbit despre agresiunile la care ar fi fost supuse de Manson. Cântărețul a fost abandonat de manager și de casa sa discuri din cauza acestui scandal.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Căștigă 16.000$ pe noapte, dormind!

FULLSCREEN
Actrița Rachel Wood, umilință pentru soția lui Kobe Bryant, la un an de la moartea baschetbalistului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies