Adela Popescu, accident chiar înainte de începerea noului sezon Vorbește lumea. Ce a pățit vedeta

Adela Popescu, accident chiar înainte de începerea noului sezon Vorbește lumea. Ce a pățit vedeta
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, accident, Vorbeste lumea,
Autor: Doina Goanta
Data: 26 August 2019
Fanii Adelei Popescu au avut un mic șoc în momentul în care vedeta a intrat în platoul “Vorbește lumea”. Prezentatoarea, care a revenit din concediul de maternitate, a intrat pe tocuri șchiopătând. 
Adela Popescu le-a spus fanilor că a avut un accident în timp ce încerca să liniștească unul dintre copii.


“Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soțul, mânam un pește, beam un vin. Am primit telefon de acasă de mama: copiii plângeau și a trebuit să plec repede. Am ieșit în fugă să îl liniștim pe Alexandru și m-am prăvălit”, a explicat vedeta.


 

Adela Popescu a alunecat pe scări, a făcut entorsă și acum are piciorul imobiliat într-o fașă. Mămica a făcut un efort ca să arate impecabil în prima zi de emisiune.

 
“Nu am voie să stau pe tocuri, dar am zis să arăt un pic respect”, a glumit Adela.
Adela Popescu și-a făcut apariția într-un costum alb androgin, cu un decolteu spectaculos. Vedeta a avut părul coafat în bucle lejere.

Special pentru protv.ro, Adela a declarat: ”Eu am auzit că atunci când te accidentezi la mână, la picior, înaintea unui proiect, lucrurile merg strună și sunt convinsă că așa va fi și de data asta. Mi-a fost tare dor să fiu aici.  Îmi pare rău că am imposibilitatea de a mă exprima, pentru că trebuie să stau mai mult jos, dar am aici ajutoare de nădejde și sunt sigură că telespectatorii o vor plăcea foarte mult pe Viviana, de Cove - nu mai zic, că e preferatul lor, și o să fie foarte bine. 


Pur și simplu, eram cu cel mic în brațe și m-am împiedicat. Am zburat 16 ore cu avionul, m-am dus până la capătul lumii cu copiii, n-am pățit nimic și am venit în țară și am căzut pe scări. Deci, cât poate fi de hilar? Și eram și în papuci, nici măcar nu eram pe tocuri”. 
 
Adela Popescu are și o promisiune pentru fanii emisiunii ”Vorbește lumea”: ”Le promit fanilor că o să fiu vocea lor. Pentru că eu, din postura de proaspătă mămică, de pe canapea, știu cam ce m-ar fi interesat pe mine să aud la emisiunea asta”. 

Cove a declarat și el, pentru protv.ro, cum se simte la începutul noului sezon. 

”Mă simt extraordinar. Practic, ca un om nou. M-am întors din vacanță cu forțe proaspete, mă bucur că am început un nou sezon, mă bucur că s-a întors scumpițica mea, Adela, chiar dacă, mă rog, nu e întreagă (râde) din toate punctele de vedere... în sensul că este puțin șchioapă. Mă bucur, de asemenea, că am o tânără colegă, foarte frumoasă, foarte talentată, practic, vocația mea de maestru va putea să fie folosită în plenitudinea ei”. 
FULLSCREEN
Adela Popescu, accident chiar înainte de începerea noului sezon Vorbește lumea. Ce a pățit vedeta
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies