Adela Popescu: "Când ai mai mulți copii, dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da…"

Adela Popescu: Când ai mai mulți copii, dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da hellip;
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, baiat, copil, mama,
Data publicarii: 02 August 2021
Data actualizare: 03 August 2021
Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit, din nou, părinți și, deși recunosc că le e greu, sunt mai fericiți ca niciodată.  
Chiar Adela Popescu mărturisește că meseria de părinte e una dificilă și că, alături de soțul ei, trebuie să găsească modalități să se plieze cât mai mult pe nevoile fiecăruia dintre băieți.

„Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Șușani, iar noi, strânși cu ușa de această situație delicată, am fost nevoiți să îl lăsăm. Ăsta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mamă și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav

”, a spus Adela Popescu.
 
”Deși pentru că petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții. Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat. Când ai mai mulți copii, dragostea nu se împarte, însă timpul și atenția, da…”, a completat Adela.

 
 
Adela Popescu le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram care este motivul principal pentru care nu își scoate bebelușul afară, în soare, în această perioadă. 
 
„Eu am ieșit în sfârșit afară, pur și simplu nu se poate respira, nu se poate respira afară, iar asta cred că mă doare cel mai tare, că nu pot să îl scot la plimbare (n.r.pe bebeluș). Am reușit de vreo două ori așa, în jur de 19:00, să îl scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, și îl țin mai mult în casă, din păcate. Pur și simplu nu se poate respira afară. Plus că mi-e teamă să îl scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teamă să nu se ardă, pentru că știm că pielea se poate arde și indirect, chiar dacă ții bebelușul la umbră”, spune Adela Popescu pe InstaStory.

FOTO: INSTAGRAM ADELA POPESCU

Vezi și: Wine Trips Romania – Ep.3 Povestea Cramei Viile Metamorfosis 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!