Adela Popescu: "Sper să nu fi greșit prea mult! Copiii devin ceea ce văd!"

Adela Popescu:  Sper să nu fi greșit prea mult! Copiii devin ceea ce văd!
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, blog, Instagram, parenting,
Data: 21 Iunie 2019
De când e mamă, o parte din postările Adelei de pe blog sau rețele de socializare fac referire la cei doi copii și la preocupările legate de ei.

Adela Popescu a mers împreună cu Radu Vâlcan, la grădinița fiului lor cel mare, Alexandru. Cei doi au participat la o întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre importanța primilor trei ani din viața unui copil.

Marcată de cele auzite, Adela și-a împărtășit gândurile pe pagina de Instagram:

„Astă seară eu și Radu am participat la o întâlnire foarte interesantă organizată la grădinița lui Alexandru, în care s-a dezbătut importantă primilor 3 ani în viața și evoluția unui copil/om. Au fost momente în care am fost mulțumită și mândră de noi și momente în care m-am întristat foarte tare. Sper să nu fi greșit prea mult… Cred că e un gând pe care îl au toți părinții. Însă dincolo de cărți și tendințe în parenting, am credința că și micile ”derapaje” ale noastre, ale părinților, născute din neatenție, lipsa timpului, a răbdării, în relație cu puii, sunt în ordine atâta timp cât copilul se simte iubit și trăiește într-un mediu armonios, autentic, în care părinții se iubesc. Și nu mă refer la iubirea aceea de poveste pe care încercam să le-o prezentăm lor, ci la cea adevărată, căci ei simt energia REALĂ dinte mami și tati oricât am încerca noi să o mascăm, cosmetizăm. Copiii devin ceea ce văd!”.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asta seara eu si Radu am participat la o intalnire foarte interesanta organizata la gradinita lui Alexandru, in care s-a dezbatut importanta primilor 3 ani in viata si evolutia unui copil/om. Au fost momente in care am fost multumita si mandra de noi si momente in care m-am intristat foarte tare. Sper sa nu fi gresit prea mult...Cred ca e un gand pe care il au toti parintii. Insa dincolo de carti si tendinte in parenting, am credinta ca si micile “derapaje” ale noastre, ale parintilor, nascute din neatentie, lipsa timpului, a rabdarii, in relatie cu puii, sunt in ordine atata timp cat copilul se simte iubit si traieste intr-un mediu armonios, autentic, in care parintii se iubesc. Si nu ma refer la iubirea aceea de poveste pe care incercam sa le-o prezentam lor, ci la cea adevarata, caci ei simt energia REALA dinte mami si tati oricat am incerca noi sa o mascam, cosmetizam. Copiii devin ceea ce vad!

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Vedeta e permanent preocupată să învețe tehnici de parenting ce o fac o mamă mai bună și le împărtășește frecvent pe blogul persoal sau pe rețelele de socializare. 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciale din emisiunile preferate:

FOTO: FACEBOOK
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO