Adela Popescu, despre vacanța în Bali cu doi copii sub 3 ani: "Au fost momente mult mai grele la noi în sufragerie"

Adela Popescu, despre vacanța în Bali cu doi copii sub 3 ani: Au fost momente mult mai grele la noi în sufragerie
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Bali,
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 August 2019
Data actualizare: 05 August 2019
Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Sunt frumoși, au carismă și umor și se iubesc la nebunie. 

Cei doi tocmai s-au întors dintr-o vacanță exotică în Bali, unde au mers împreună cu cei doi copii, Alexandru, care va împlini 3 ani peste câteva zile și Andrei (7 luni). 

 

Adela Popescu a povestit pe larg aventura trăită în vacanța de la mii de kilometri distanță de casă, pe blogul personal. 

 

 "Vă zic sincer, dacă am făcut-o și pe asta, de-acum n-o să mai avem nicio emoție să mergem împreună cu copiii nici chiar până la…Azuga ???? 

Despre Radu v-am mai spus că el e cel anxios dintre noi, și la 1 metru de copii atunci când sunt într-un loc extrem de periculos, spre exemplu un topogan, un leagăn, o băltuță, sau în preajna unui cățeluș. Canish, să spunem.


Așa că și pe mine m-a mirat determinarea lui de a pleca așa departe doar noi patru. De fapt determinarea a fost a mea, căci eu mi-am dorit Bali cu toată credință mea, iar el s-a ocupat de orarul de zbor, biletele de avion.


Toate astea se întâmplau pe la prânz și noaptea la 23:00 eram deja în aeroport.


Am avut o singură valiza mare la cala pentru noi patru, căruciorul, marsupiul pentru Andrei și un rucsac special, că un scaun suspendat practic, pe care ni l-au recomandat Dana și Radu perfect pentru Alexandru atunci când urmă să obosească, o valiza mică de mâna plină cu jucării, creioane colorate, borcane pentru Andrei, pampersi, un termometru, două supozitoare cu antitermice, haine de schimb pentru copii, căci urmă să zburăm 15 ore!!! ", a povestit Adela Popescu. 

 

 

În Bali, au fost așteptați de Laura Cosoi, care era deja de două săptămâni acolo. 
 

" Laura și Cosmin s-au purtat că niște gazde adevărate recomandându-ne restaurantele pe care ei deja le testaseră, locurile speciale(...)


În fiecare dimineață, după o baie în piscină, ne echipăm și plecăm la plimbare. Cu Andrei în cărucior și Alexandru în spatele lui Radu, porneam în explorare. În afară de grădina zoologică, Monkey Forest și o rezervație de cafea, nu am dorit să bifăm niciun alt obiectiv turistic. Pur și simplu o luam la pas prin satele acelea pline de farmec, prin orezării, mâncăm la restaurante locale, iar când simțeam că suntem obosiți făceam pauză de somn în camera de hotel. Apoi o luăm iar din loc până seară târziu când încheiam ziua istoviți cu o bere pe tarasa casei noastre și o baie în piscină. 


În serile lungi și calde de după ce adormeau copiii, stăteam și povesteam de peste zi și ne dădeam seama că nu găseam nici măcar un lucru pe care l-am fi făcut în plus dar nu am putut din cauza lor. Deseori ne opream la un foot massage cu Andrei dormind în cărucior și cu Alexandru pe sfântul telefon. ????Și-ar fi pierdut răbdarea altfel și la cât de multă activitate și informație avea zilnic i-l ofeream fără urmă de vinovăție. 


Ajunsese săracu chiar să ne întrebe dacă nu ne dor picioarele și nu vrem și noi să facem un masaj. :))) Și noi voiam în fiecare zi. 


Vreau să îi ridic măcar bustul statuii lui Radu care a cărat săracu’ zi de zi copiii și în spate și în brațe și în cărucior și peste tot fără să se plângă.


Chiar vorbeam că au fost momente mult mai grele cu ei doi la noi în sufragerie. 


Vara viitoare vrem să ne întoarcem. Nu ne-am săturat de apusul printre palmieri, temperatura perfectă, de băile goi în piscină,  de mâncarea de la buhui, de fructul dragonului mâncat pe marginea drumului, de cafeaua balineză, de bețișoarele cu miros de jasmine.


Cel mai greu legat de vacanță noastră în Bali e ce se întâmplă acum în București. 


Suntem vai de capul nostru, ne trezesc copiii în fiecare dimineață la 4:00…", și-a încheiat Adela Popescu povestea pe blogul personal.

Deschide GALERIA FOTO pentru a vedea fotografii din vacanța Adelei Popescu 

 sursa : Instagram 

Pe protvlus poți vedea momente speciale din emisiunile preferate: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies