Adela Popescu, luată la rost de Cove, din cauza unei fotografii în costum de baie

Adela Popescu, luată la rost de Cove, din cauza unei fotografii în costum de baie
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, Cove, Vorbeste lumea,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Iulie 2020
Data actualizare: 06 Iulie 2020
Canicula a luat cu asalt România, iar vedetele din țara noastră au profitat din plin de zilele însorite și au mers pe litoral, pentru a se relaxa.

Printre celebritățile care au ajuns la mare s-a aflat și Adela Popescu, prezentatoarea de la „Vorbește Lumea” postând pe Instagram, la story, o imagine în care apare în costum de baie, fotografie realizată în baie.

„Soțului meu nu îi plăcea pepenele roșu... până azi”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii în care apare într-un costum de baie colorat și plin de pepeni.

La începutul emisiunii „Vorbește Lumea”, Cove a luat-o la rost pe colega lui, afirmând, mai în glumă, mai în serios că nu este normal să se fotografieze în baie, în costum de baie. „Nu e frumos”, a spus acesta, iar Adela Popescu i-a invitat pe fanii emisiunii pe pagina ei de Instagram să vadă despre ce imagine este vorba.

„Pentru această fotografie am fost bodogănită mai întâi de soț, apoi de Cove și Andreea Caranda: «Ce e aia să mă pozez din baie». Eu le-am explicat că oamenii mai merg și în baie”, a spus Adela Popescu.

foto: Instagram Adela Popescu

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies