Soţul ei caută deja bonă internă, dar Adela Popescu are un mesaj pentru el: "Bărbate, mă laşi? Numai gura ce e de tine"

Soţul ei caută deja bonă internă, dar Adela Popescu are un mesaj pentru el:  Bărbate, mă laşi? Numai gura ce e de tine
Citeste mai mult despre: Adela Popescu, blog, bona,
Data: 30 Ianuarie 2019
Mai în glumă, mai în serios, Adela Popescu a scris pe blogul personal un articol simpatic, dar cu un titlu relevant: "Nu vrem să fim părinţi eroi."


Aşa îşi începe Adela povestea pe blog:

Citește și

"Nu, nu, nu, gata, nu vreau să fim părinti eroi! Spuse Radu la finalul unei zile în care Alexandru făcuse ca toate visele- bolnavior şi trezit cu faţa la cearceaf, iar eu cu un bebeluş în brate, fără posibilitatea de a-l ajuta le deplin, aşa cum o făceam până atunci. Gata, ne luăm bonă internă, plus bunicile de care vreau să profităm la maximum. Mai mult decât până acum. Zise el".

Mai mult, Adela continuă povestea începută de Radu Vâlcan şi zugrăveşte un tablou aproape idilic: 

"În vacanţă la mare îi vom duce o săptămână şi cu ajutoare după noi. Vrem să ne bucurăm de prezenţa lor, dar să nu ne solicite atât de mult. Ştim cum e cu un copil, cu doi va fi inuman. Să stăm si noi linistiţi la plajă cu o carte în mână și un cocktail pe măsuţa de lângă. Seara să îi lăsăm în cameră cu bunicii, iar noi să putem sta până târziu la taverne, la plimbări romantice pe plajă cu întoarceri ce nu ţin de programul de somn al lor."

După ce mai continuă un timp cu prezentarea unei vieţi perfecte, Adela se trezeşte şi, mai în glumă, mai în serios, îi transmite soţului: "Bărbate, lasă prostiile şi hai la culcare. Te lauzi că vrei o lună fără el, dar nu ai fost de acord să îl laşi în seara asta să doarmă la mamaie. Iar pe ăsta mic, stai câte o ora să îl priveşti cum doarme şi acum te dai grozav că vrei bonă internă să-i numere oile până adoarme.Ma lasi? Numai gura ce e de tine!"

Oricum vor evolua lucrurile în familia mărită a Adelei, cert e că nu o să fie loc de plictiseală. Râmâne de văzut dacă va apărea şi bonă internă şi râmâne de aflat ce alte provocări simpatice vor avea cei doi. Pardon, cei patru. 

Mai jos puteţi vedea un interviu dat de Adela Popescu înainte de venirea "flăţiolului" acasă: 

FOTO: FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies