Adele, mai urmărită decât Premiile Oscar! Britanicii nu s-au desprins din fața televizoarelor în timpul concertului 

Adele, mai urmărită decât Premiile Oscar! Britanicii nu s-au desprins din fața televizoarelor în timpul concertului
Citeste mai mult despre: Adele, concert Adele, Oprah Winfrey, Oscar,
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 16 Noiembrie 2021
Data actualizare: 16 Noiembrie 2021
Reîntoarcerea lui Adele pe scenă a fost așteptată cu nerăbdare de fanii din Marea Britanie! Peste 10 milioane de persoane au urmărit concertul de revenire al lui Adele, mai mult decât numărul celora care au fost interesați de Oscar. 

Adele s-a întors pe scenă și în industria muzicală după o pauză de ani buni, în care s-a luptat cu proprii demoni și s-a confruntat cu situații dificile. În 2019 a divorțat de soțul ei și a decis să își schimbe radical viața. Consumul de alcool a devenit doar o amintire, iar sala de sport i-a devenit cea mai bună prietenă, potrivit propriilor declarații. 

Fanii britanici sunt fericiți că una dintre artistele lor preferate a revenit în forță. Dovada? Peste 9,9 milioane de persoane au urmărit concertul lui Adele, difuzat de către CBS. Comparativ, Oscarul, cel mai așteptat eveniment cinematografic, a fost vizionat de 9,85 de milioane. Deși mulți telespectatori au lăudat prestația cântăreței, ei nu au avut o părere foarte bună despre interviul pe care l-a acordat celebrei Oprah Winfrey. Mulți cred că discuția a fost una anostă și Oprah nu a știut să modereze interviul, potrivit dailymail.co.uk. 

În cadrul interviului cu Oprah, Adele a recunonscut că fostul soț i-a salvat viața pentru că i-a oferit stabilitatea de care avea nevoie la vremea respectivă. Un alt subiect delicat despre care a vorbit a fost moartea prematură a tatălui său din cauza consumului excesiv de alcool. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Chifteluțe și plăcintă de cartofi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!