Adelina Pestrițu a ajuns în America pentru People's Choice Awards. Care e primul lucru pe care l-a facut acolo

Adelina Pestrițu a ajuns în America pentru People s Choice Awards. Care e primul lucru pe care l-a facut acolo
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, America, vot,
Autor: Doina Goanta
Data: 10 Noiembrie 2019
Adelina Pestrițu se află peste mări și țări, tocmai în America, acolo unde va participa la gala E! People's Choice Awards. Vedeta a fost desemnată cel mai bun influencer din România și urmează să primească trofeul duminică seara. În calitate de influencer, Adelina și-a făcut datoria cum știe ea mai bine, chiar și la mii de kilometri distanță de țară: a mers la vot și i-a inspirat astfel și pe fanii ei de pe Instagram, peste un milion ca număr.

Adelina Pestrițu și soțul ei au mers la Consulatul Român din Los Angeles și și-au făcut datoria: au votat pentru alegerea președintelui țarii. “Suntem aici pentru că voturile pot schimba lumea în bine”, a scris Adelina pe pagina ei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suntem aici pentru ca voturile pot schimba lumea in bine. ???????????? ???????? #romania

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Deși avea o mulțime de lucruri de făcut până la marea gală, Adelina și-a făcut timp și pentru vot, iar fanii au felicitat-o. “Felicitări pentru vot, Adelina! Mulți români ar trebui să vă ia ca exemplu!  Mult succes la gală, să ne reprezinți cu mândrie!!”, i-a scris o admiratoare.

Vedeta a postat zeci de story-uri pe Instagram legate de vizita sa la Los Angeles. Înainte să plece în America, Adelina a dezvăluit că va purta o rochie specială, la care s-a muncit pe brânci mai multe zile.

„Cu un bagaj plin cu emoții, o rochie la care 15 oameni au lucrat manual timp de 6 zile non-stop, un soț nerăbdător să-și vadă soția premiată pe Covorul Roșu la @peopleschoice, un dor nebun de Zeny și începutul unei noi etape profesionale. Cam asta ar fi de spus aici, la această oră. Promit să aduc trofeul în siguranță în România, aici unde îi este locul pentru că aici sunteți voi, câștigătorii mei!”, a dezvăluit Pestrițu pe Instagram.

 Adelina Pestrițu a ajuns number one în preferințe la categoria Best Romanian Influencer datorită câtorva milioane de voturi obținute în perioada 4 septembrie – 18 octombrie 2019.

Momentul ei de glorie în mediul online a fost ziua în care s-a căsătorit. În iulie 2019, vedeta a reușit să strângă 114 milioane de impresii pe contul ei de Instagram. 

“Îmi vine să plâng, dar și să râd în hohote, este un sentiment copleșitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizați la aceste premii atât de importante pe plan internațional, așa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toată lumea e a mea”, a declarat Adelina când a aflat vestea cea mare.

La gala din 10 noiembrie vor participa și ocupantele locurilor 2 și 3 din România – vloggerițele Irina Deaconescu şi Maria Zvinca.

FULLSCREEN
Adelina Pestrițu a ajuns în America pentru People's Choice Awards. Care e primul lucru pe care l-a facut acolo
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO