Adelina Pestrițu, în SUA: a povestit despre întâlnirea cu Kim Kardashian, cu P!nk și cu alte celebrități

Adelina Pestrițu, în SUA: a povestit despre întâlnirea cu Kim Kardashian, cu P!nk și cu alte celebrități
Data publicarii: 19 Noiembrie 2019
Data actualizare: 19 Noiembrie 2019
Adelina Pestriţu a fost prezentă la Gala E! People’s Choice Awards 2019 de la Los Angeles, alături de vedete de talie mondială. S-a întors de acolo cu un premiu special și cu amintiri pentru toată viața.
În timpul nopții, Adelina Pestrițu a primit trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. A fost însoțită pe covorul roșu de cele două finaliste votate de public, Maria Zvîncă și Irina Deaconescu.
 
După această noapte, Adelina s-a alăturat vedetelor de talie mondială, câștigătoare ale unui trofeu E! People’s Choice Awards 2019:  Gwen Stefani, desemnată “Fashion Icon Award”, Jennifer Aniston, desemnată “The People’s Icon of 2019” și P!nk, care a primit trofeul “People’s Champion Award."
 

Într-un interviu special oferit la “Vorbește lumea”, a povestit despre experiență și despre vedetele pe care, până atunci pe admira în reviste:

“Mă așteptam să fie foarte frumos, dar a fost mirobolant! Magic! Nu mă așteptam să particip vreodată la un eveniment de o asemenea anvergură! P!nk e foarte interesantă, mi-a plăcut că a venit însoțită de copii la acel eveniment. Nu avea fițe, nici ea, nici Kim Kardashian, nici clanul Kardashian, nici Jenifer Aniston, nici Jimmy Fallon. Simt că e un început al unei noi etape si mă onorează. Sunt foarte fericită că sunt prima româncă ce a primit un astfel de premiu. Sunt foarte curioasă ce urmează. Mă concentrez pe evenimente, campanii și pe rolul de mamă.”

După premiul pe care l-a primit în Los Angeles, Adelina a mers la Las Vegas alături de soțul său, Virgil, ca un cadou de ziua de naștere a acestuie. Totuși, cel mai frumos cadou pentru alesul ei a fost...tot ea. Pentru că, așa cum a precizat și pe Instagram, s-a îmbrăcat în lenjerie sexy și l-a anunțat că ea este darul lui: “Am analizat situația și am zis că eu sunt cel mai bun cadou pentru el. Îl simt pe soțul meu lângă mine, simt că mă susține. Nu e ușor să te așezi cu cineva la masă și să își spună mereu : <stai, înainte să mâncăm, facem poză.”

 
 

PUTEȚI VEDEA FOTOGRAFII SPECTACULOASE CU ADELINA PESTRIȚU ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@pink ???? @peopleschoice @eentertainmentromania #pink #peopleschoiceawards #entertainment

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe


Puteți urmări interviul integral pe PRO TV PLUS:

FOTO: INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!