Adelina Pestrițu, înapoi pe Instagram, după ce s-a vindecat de COVID-19! Cum arată acum: „Mă simt mai bine”

Adelina Pestrițu, înapoi pe Instagram, după ce s-a vindecat de COVID-19! Cum arată acum: Mă simt mai bine
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Septembrie 2020
Data actualizare: 13 Septembrie 2020
În urmă cu aproximativ două săptămâni, chiar în prima zi a lunii septembrie, Adelina Pestrițu dezvăluia pe instastory că are coronavirus și că urmează să fie internată în spital.

În primele zile, ea și-a ținut la curent fanii cu referire la starea ei de sănătate, după care a dispărut de tot din mediul online. Timp de mai multe zile, nimeni n-a mai știut nimic despre Adelina Pestrițu, însă vedeta a revenit acum cu un mesaj pentru toți fanii ei.

„Dragii mei, regret că nu am fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar am decis să mă concentrez 100% pe starea mea de sănătate. Nu e plăcut să fii bolnav, dar în aceste momente te gândești cum să revii sănătos lângă familia ta și mai ales lângă copilul tău. În perioada de izolare mi-am scris toate gândurile într-un articol pe care urmează să îl urc pe blogul meu, unde vă povestesc detaliat despre toată această experiență. Până atunci vreau doar să vă liniștesc, mi-am terminat tratamentul, mă simt mult mai bine și mi-e tare dor de voi. Ne revedem curând, sper eu cu bine”, a spus Adelina Pestrițu pe instastory.

foto: Instagram Adelina Pestrițu

Vezi și: Masked Singer România - Cel mai scurt interviu din istorie
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies