Adelina Pestrițu trece prin momente grele! Ce pierdere a suferit chiar de Paște: „Nu știu ce s-a întâmplat”

Adelina Pestrițu trece prin momente grele! Ce pierdere a suferit chiar de Paște: Nu știu ce s-a întâmplat
Citeste mai mult despre: Adelina Pestritu, Instagram,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Mai 2021
Data actualizare: 09 Mai 2021
Recunoscută la nivel mondial, în anul 2019, în cadrul galei „E! People's Choice Awards”, drept influencerul numărul 1 din România, Adelina Pestrițu a avut parte de o întâmplare nefericită chiar în perioada Sărbătorilor Pascale.

Potrivit unui anunț pe care l-a făcut chiar ea, de pe contul soțului ei, Adelina Pestrițu a rămas fără pagina ei de Instagram, unde era urmărită de milioane de persoane.

„Dragii mei, dacă mă căutați pe contul meu de Instagram, să știți că am întâmpinat o problemă, nu știu ce s-a întâmplat cu el. Se lucrează. Sper să revin cât mai curând. Îmi pare rău pentru ce se întâmplă, dar chiar nu ține de mine. Dintr-odată a dispărut. Sper să se rezolve cât mai curând! Se lucrează intens la asta. Cum am detalii, vă anunț”, a spus Adelina Pestrițu.

Imediat după ce Adelina Pestrițu a anunțat că a rămas fără contul de Instagram, Oana Zăvoranu s-a grăbit să o atace pe aceasta. „E jale mare. Pinocchio rămâne fără lovelele care îi veneau de pe cea mai mare sursă de venit a sa: Instagramul. Ce face el acum? Unde se mai izmenește el 24 din 24, în timp ce vă dă coduri și vă bagă pe gât toate produsele pe care el oricum nu le folosește, dar pentru care încasează lunar peste 15.000 de euro? Eu zic că e minune de Paște. Să-i mulțumiți lui Vârciu, că din cauza divorțului cu scandal v-ați pricopsit cu boxista pe capul vostru”, a reacționat Oana Zăvoranu.

foto: Instagram Adelina Pestrițu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies