Adina Buzatu, ședință foto incendiară: a pozat nud în mijlocul a 5 bărbați

Adina Buzatu, ședință foto incendiară: a pozat nud în mijlocul a 5 bărbați
Adina Buzatu se simte bine în pielea ei. FOTO: @adinabuzatu
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Iunie 2021
Data actualizare: 17 Octombrie 2021
Adina Buzatu a stârnit atenția tuturor după ce a pozat nud, în mijlocul a 5 bărbați. Stilista vestimentară a ales un mod extrem pentru a-și promova un curs online cu sfaturi vestimentare pentru bărbați.

Adina Buzatu a renunțat la haine pentru a le spune bărbaților cum să se îmbrace cu stil. Vedeta apare într-o ședință foto incendiară, realizată cu ajutorul lui Vali Bărbulescu, care nu te poate lăsa indiferent.

Stilista vestimentară a pozat goală, în mijlocul a 5 bărbați chipeși, și spune că nu are niciun motiv de jenă.

Ședința foto am gândit-o alături de Vali Bărbulescu. Lucrez de ani de zile cu el și îmi este prieten foarte bun. Așa că nu am avut niciun moment de jenă sau senzație neplăcută să pozez dezbrăcată. Suntem cu toții profesioniști și pozam pentru un proiect important. După 25 de ani de activitate, mă dezbrac de secrete și le ofer bărbaților, dar și femeilor, cele care vor să își îmbrace soții bine, un masterclass vestimentar, un ghid complet și complex de stil masculin”, a spus Adina Buzatu cu ocazia lansării cursului online.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Pentru această ședință foto, Adina Buzatu a apelat la doi actori profesioniști și la trei bărbați cu experiență în modeling.

Adina Buzatu a mărturisit că a apelat la acest gest strict în scop profesional și că e gata să spună tot ce știe despre cum să-și țină bărbații hainele pe ei.

Fotografii: @adinabuzatu

Vezi și VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies