Adrian Batista, Head of Reality& Entertainment Content: ”PRO TV e locul în care am putut să fac ce visam de mic”

Adrian Batista, Head of Reality Entertainment Content: PRO TV e locul în care am putut să fac ce visam de mic
Citeste mai mult despre: Adrian Batista,
Data publicarii: 23 Ianuarie 2022
Data actualizare: 23 Ianuarie 2022
Duminică, 23 ianuarie, e ziua lui Adrian Batista, Head of Reality & Entertainment Content sau, mai pe scurt, ”content guru”-ul de la PRO TV, numele său fiind sinonim cu show-uri mari, precum ”Românii au talent” sau ”Vocea României”.

Cariera lui Adrian Batista a început o dată cu PRO TV. ”PRO TV a fost ca prima Coca-Cola băută pe-ndelete în decembriele lui '89. Să simți fiecare bulă de occident care îți gâdila palatul. Ce e cel mai important e că PRO TV de la bun început nu s-a raportat la nimic din ce se întâmpla la vremea aia pe TV în România, reperele erau în altă parte. PRO TV a plecat la drum cu mentalitate de numărul 1 și nu și-a pus prea des întrebarea “oare ce vor românii să vadă la televizor” ci a propus, a inovat, a experimentat, a avut curajul să facă lucrurile plecând de la propriile standarde și a tras lumea după el.

 

Pentru mine a însemnat locul în care am putut să fac ce visam cumva de mic și să o fac fără compromisuri, cu libertatea de a nu mă dezice de mine copleșit de iluzia că trebuie să fac lucrurile într-un anume fel pentru a cuceri publicul. "Gândește liber” a fost multă vreme nu doar sloganul stației ci și un soi de dezlegare la libertate pentru realizatori. Nu e neapărat ușor dar luxul de a gândi liber într-un context în care trebuie să fii și profitabil e maximum ce-ți poți dori de la jobul care ți-e totodată  pasiune”.

De-a lungul timpul, Adrian Batista a făcut reality, main stream entertainment, magazin, emisiuni mici, mari, la PRO TV, la PRO 2, emisiuni în 2 oameni, telenovelă, serial family, sitcom. Acesta are și un mesaj pentru telespectatorii PRO. 

 

”Publicului care alege să ne urmărească însă, și care nu e deloc puțin, îi pot promite că dincolo de orice gimmick-uri de montaj, menite exclusiv să adune într-un discurs coerent o poveste, demersul PRO TV e unul onest și generos. Pro TV rămâne alături de oameni așa cum se pricepe el să o facă, mai mult sau mai puțin inspirat dar onest. Iar oamenii care muncesc pentru asta sunt în mare măsură pasionați și ce fac, fac cu credință și responsabilitate. Credință în datoria lucrului bine făcut”.


 

Vezi și: Noi jurați la Românii au talent, Bobonete și Dragoș Bucur vor face echipă alături de Andra și Andi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!