Adrian Minune, Loredana Groza și Karmen, show de excepție la o nuntă din capitală. Au curs dedicații de zeci de mii de euro

Adrian Minune, Loredana Groza și Karmen, show de excepție la o nuntă din capitală. Au curs dedicații de zeci de mii de euro
Data publicarii: 04 Octombrie 2022
Data actualizare: 04 Octombrie 2022
O nuntă cu mare ștaif din capitală a reunit cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere și ușoară pentru o seară de excepție. Adrian Minune, Florin Salam, Karmen, Loredana Groza precum și alti artiști de renume au încins atmosfera la petrecerea care trebuie să-i fi costat pe miri sute de mii de euro.

Petrecerea fastuoasă i-a ținut în priză toată seara pe invitați, care nu s-au bucurat doar de un moment artistic, surprizele curgând una după alta. Artistul care a deschis seara, cu momentul destinat dansul mirilor a fost Adriana Antoni. În continuare locul pe scenă a fost ocupat de Liviu Varciu, urmat de Adrian Minune care a schimbat atmosfera cu repertoriul său bogat în muzică de petrecere.

@fsnicolaeconstantin5

 

♬ original sound - FS în acțiune

Momentul cântărețului de manele, acompaniat de formația sa, a fost apreciat de invitați care s-au strâns în jurul lui și au început dedicațiile. Printe aceștia s-a numărat și Alex Bodi, însoțit de iubita sa Ema Uta, acesta rugându-l pe artist să-i dedice o piesă superbei sale partenere, gest ce l-a costat câteva sute de euro. Insă nu a fost problemă pentru afacerist, care a scos bacnotele una, după alta fără a sta pe gânduri.
 

Ba mai mult, imaginile surprinse la petrecere par să indice că cei prezenți nu s-au zgârcit când a venit vorba de dedicații, artiștii primind sume frumoase pentru cuvintele adresate mirilor, nașilor precum și a altor persoane prezente.

Spre finalul serii, atmosfera a fost menținută de Karmen, fiica lui Adrian Minune, urmată de Loredana Groza și Florin Salam, care au creat un moment special împreună, cei doi îmbrățișându-se la început, vizibil emoționați.
 

@fsnicolaeconstantin5

 

♬ original sound - FS în acțiune


Sursă foto: Instagram

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!