Adrian Thiess a vorbit despre numele pe care l-ar putea avea copilul lui Laurențiu Reghecampf

Adrian Thiess a vorbit despre numele pe care l-ar putea avea copilul lui Laurențiu Reghecampf
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 Octombrie 2021
Data actualizare: 30 Octombrie 2021
Cea mai importantă știre mondenă a acestei toamne este, fără doar și poate, divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, care a venit la pachet cu un alt subiect de impact: Corina, actuala parteneră a antrenorului de la CSU Craiova, este gravidă!

Anunțul că amanta lui Reghe e gravidă a fost făcut de tabloide, după care bărbatul a anunțat public că a depus actele de divorț și că nu mai formează un cuplu cu sexy-impresara. Doar că, așa cum a mai făcut-o în trecut, Anamaria Prodan a negat cele spuse de soțul ei.

La doar câteva zile după viralizarea informațiilor, Adrian Thiess, bun prieten atât cu Laurențiu Reghecampf, cât și cu Anamaria Prodan, a dezvăluit că vrea să fie nașul copilului pe care îl va avea antrenorul de la Craiova cu partenera lui, Corina.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da, voi fi naș. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta. Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă”, a spus Adrian Thiess.

foto: Agerpres; Instagram Anamaria Prodan

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies