Adriana Bahmuțeanu a publicat pe Facebook un presupus tratament pentru COVID-19

Adriana Bahmuțeanu a publicat pe Facebook un presupus tratament pentru COVID-19
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Octombrie 2020
Data actualizare: 20 Noiembrie 2020
Pandemia de coronavirus a speriat întreaga planetă, după ce peste 40 de milioane de persoane au fost infectate și mai mult de 1 milion de oameni au murit după ce au făcut COVID-19, însă în continuare există persoane care nu cred în existența virusului ucigaș.

Chiar dacă medicii și cercetătorii afirmă la unison că încă nu există un vaccin anti-covornavirus și că nu s-a găsit niciun tratament special pentru vindecarea pacienților bolnavi, Adriana Bahmuțeanu a publicat pe pagina ei de Facebook un presupus protocol scris în limba engleză, de care s-ar ție cont în unele spitale din străinătate.

V-am promis!!! protocolul Covid-19!!! Asta fac doctorii in spitale!!! Asta e tratamentul pandemiei, asta se intampla in...

Publicată de Adriana Bahmuteanu pe Sâmbătă, 24 octombrie 2020

„V-am promis! Protocolul COVID-19! Asta fac doctorii în spitale! Ăsta e tratamentul pandemiei, asta se întâmplă în linia 1! Luați vitamine, oameni buni! Imunizare, nu înfricoșare! Ieșiți la aer, trăiți-vă viața”, a scris Adriana Bahmuțeanu în dreptul fotografiei care a fost postată pe Facebook.

foto: Facebook Adriana Bahmuțeanu

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies