Alec Baldwin, acuzat de neglijență după ce a omorât o persoană pe platourile de filmare! Cine a depus plângere

Alec Baldwin, acuzat de neglijență după ce a omorât o persoană pe platourile de filmare! Cine a depus plângere
Citeste mai mult despre: Alec Baldwin, Serge Svetnoy,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Noiembrie 2021
Data actualizare: 11 Noiembrie 2021
Pe 22 octombrie 2021, întreaga planetă era șocată de o informație care s-a viralizat rapid: Alec Baldwin a ucis pe platourile de filmare o persoană, după ce a folosit o armă de recuzită care ar fi trebuit să fie inofensivă.

Din păcate, în armă erau gloanțe adevărate, astfel că Alec Baldwin a ucis-o pe Halyna Hutchins, director de imagine, și l-a rănit pe Joel Souza, regizor. Totul s-a petreut în timp ce se filma pelicula „Rust”.

La aproximativ trei săptămâni de la tragicul eveniment, Serge Svetnoy, tehnicianul şef al echipei de filmare, a depus la poliție o plângere pe numele lui Alec Baldwin, pe care îl acuză de neglijență. Plângerea este și împotriva lui David Halls, asistentul de regie (care i-a înmânat arma lui Alec Baldwin), dar și a armurierei filmului, Hannah Gutierrez-Reed (care era responsabilă să verifice armele folosite).

„Nu a existat niciun motiv pentru ca un glonţ adevărat să fie în acea armă sau oriunde pe platourile de filmare la Rust. Prezenţa unui glonţ într-o armă reprezintă o ameninţare mortală pentru oricine se află în apropiere”, a spus Serge Svetnoy în plângerea depusă la Los Angeles.

Tehnicianul şef al echipei de filmare mai afirmă în plângere că este victim unui sabotaj și că s-a aflat chiar lângă Alec Baldwin atunci când acesta a tras cu arma, fiind asurzit de zgomotul făcut de declanşarea revolverului. Mai mult decât atât, Serge Svetnoy susţine că a simţit reziduri de pulbere pe faţă.

foto: Profimedia Images

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Tartă de Gutui
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies