Alex Bodi, vorbe dure la adresa lui Florin Salam: „Nu știu de unde tupeul ăsta al lui”

Alex Bodi, vorbe dure la adresa lui Florin Salam: Nu știu de unde tupeul ăsta al lui
Citeste mai mult despre: Alex Bodi, Florin Salam,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 19 Ianuarie 2023
Data actualizare: 19 Ianuarie 2023
Alex Bodi a apărut în showbizul românesc datorită căsătoriei cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au fost protagoniștii mai multor scandaluri mediatizate, unele dintre ele finalizându-se cu gesturi violente. După divorț, omul de afaceri a primit din nou atenția publicului larg din cauza unor probleme cu legea.

Alex Bodi este un om influent în România, care se învârte prin cercuri de oameni exclusiviști. Acesta se pare că a fost bun prieten cu manelistul Florin Salam, însă relația lor s-a deteriorat de-a lungul timpului. Recent, omul de afaceri s-a întors din vacanță și a fost invitat la o emisiune mondenă, acolo unde l-a atacat direct pe cântărețul de manele. 

Totul a pornit din momentul în care Florin Salam a făcut o afirmație care l-a deranjat pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Manelistul ar fi spus: ”Ca să stai lângă Salam trebuie să ai putere, trebuie să bagi mâna în buzunar”. 

Aceste lucruri l-au deranjat pe Alex Bodi:

”Nu știu de unde tupeul ăsta al lui, el mă știe, avem o groază de prieteni comuni. Ne știm de o grămadă de ani, l-am salvat din anumite chestii, ca să nu dau nume și întâmplări.

Nu știu ce-a fost în mintea lui să zică: ”Ca să stai lângă Salam trebuie să ai putere, trebuie să bagi mâna în buzunar”. Numai de rușine că știa câți bani a luat de la mine timp de 10 ani, nu trebuia să pomenească”, a spus el pentru o emisiune mondenă.

În timpul interviului, Alex Bodi a făcut și o remarcă pentru care fanii lui Florin Salam l-au taxat. 

„Adică puterea lui comparativ cu mine, dar ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi, bine, ca să ajungă la un prag. Îl respect și țineam foarte mult la el. Cred că are o vârstă, dar nu știu unde e puterea lui. El e ''rege'' pentru oameni și să nu uite că oamenii l-au ridicat. El este unde e sau a fost datorită oamenilor. Misiunea ta este să cânți, dacă facem o comparație între mine și el, pe mine nu mă trezește nimeni din somn să mă duc să cânt.'', a adăugat el. 

Sursă foto: Alex Bodi/Instagram, Florin Salam/Arhivă ProTV

VEZI ȘI VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!