Alex Bodi, vacanță de vis cu fiicele sale și iubita Ema Uta. Unde se distrează afaceristul

Alex Bodi, vacanță de vis cu fiicele sale și iubita Ema Uta. Unde se distrează afaceristul
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Iulie 2022
Data actualizare: 11 Iulie 2022
După ce au petrecut câteva zile de vis pe insula Mykonos, Alex Bodi și Ema Uta au plecat într-o nouă destinație exclusivistă. De data aceasta, afaceristul și-a luat și fiicele cu el. 

Lucrurile par din ce în ce mai serioase între Alex Bodi și Ema Uta. Afaceristul postează deseori imagini și filmulețe cu iubita sa la InstaStories, o răsfață cu vacanțe exotice, iar cele două fiice ale lui Alex Bodi par să o adore pe Ema. 

Cei patru se bucură de mare și soare la Cannes, în Franța. Alex Bodi a postat mai multe imagini și filmulețe în timp ce se relaxa alături de comorile sale pe o ambarcațiune de lux sau la restaurant.

Într-una din fotografii apare zâmbitor și mândru alături de Chaqueline și Selena. “Portret de familie”, a scris afaceristul în dreptul imaginii care a adunat mii de like-uri. 

Cele două fetițe i-au împletit părul Emei și i-au pus flori în el. “Coafură realizată de două prințese”, a scris make-up artist-ul vedetelor. 

Cum era de așteptat, Ema și-a înfierbântat din nou urmăritorii cu o poză de la plajă, în costum de baie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

“N-ai cum!”, “Tu și cu Ghenea! Cele mai reușite «exemplare»!”, “Zeiță”, “Ești perfectă!”, “Cea mai frumoasă femeie din România. Să fii iubită și prețuită!”, “Când ne dai și nouă rețeta frumuseții?”, “Dacă zeița iubirii ar exista, tu ai fi aia!”, i-au scris internauții la postare. 

Fotografii: Instagram

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies