Alex Dima, pe scena UNTOLD 2019. Peste 90.000 de participanți au strigat "România, te iubesc!"

Alex Dima, pe scena UNTOLD 2019. Peste 90.000 de participanți au strigat  România, te iubesc!
Autor: Ionela Lupu
Data: 05 August 2019
Alex Dima, corespondentul special de la "România, te iubesc", a urcat în acest weekend pe scena UNTOLD 2019.  Peste 90.000 de participanți au strigat alături de el "România, te iubesc"! 

Alex Dima, cunoscut pentru anchetele pe care le face în emisiunea "România, te iubesc",  a urcat pe scena UNTOLD la invitația DJ-ului Shiver: "Cei care ați primit drujbele de la mine aici în față ați văzut ce scrie pe ele, drujbele se țin în playlist nu în pădure! Faceți gălăgie pentru invitatul meu, direct de la România, te iubesc! Alex Dima!"

Citește și

Citește și: Este una dintre cele mai discrete vedete și rar apare în public. Cum a fost surprinsă Monica Dascălu la Untold

Jurnalistul a transmis un mesaj emoționant miilor de tineri care au fost prezenți la festival. Publicul l-a primi cu ropote de aplauze și a strigat mai bine de un minut "România, te iubesc", alături de Alex Dima: "Trebuie să căutăm în jurul nostru motive pentru a spune România, te iubesc, iar dacă nu le găsim, atunci trebuie să le construim împreună. Voi sunteți România pe care o iubesc și mă înclin".


 

Nici colegii lui nu au lipsit. Paula Herlo,Cosmin Savu, Cristian Leonte, Paul Angelescu și Rareș Năstase au fost prezenți la foișorul PROTV, unde le-au povestit curioșilor lucruri nespuse din spatele camerelor de filmat.  Dincolo de reportaje, dincolo de camerele de filmat, de nopțile pierdute pentru a documenta o anchetă, rămân o mulțime de povești nespuse ..încă. Echipa România, te iubesc! le-a dat voce la festivalul UNTOLD. 

Sursa foto: Facebook

Vezi și: Interviu exclusiv cu James Arthur - UNTOLD 2019 

FULLSCREEN
Alex Dima, pe scena UNTOLD 2019. Peste 90.000 de participanți au strigat România, te iubesc!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies