Alex Pițurcă, adevărul despre presupusa despărțire de Cristina Ich! Ce a spus fostul fotbalist

Alex Pițurcă, adevărul despre presupusa despărțire de Cristina Ich! Ce a spus fostul fotbalist
Citeste mai mult despre: alex piturca, Cristina Ich, despartire, mesaj,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Ianuarie 2022
Data actualizare: 04 Ianuarie 2022
Începutul de an a venit cu o veste surprinzătoare: tabloidele au anunțat că Alex Pițurcă și Cristina Ich s-ar fi despărțit și nu mai formează un cuplu.

Informația a devenit virală în mediul online după mai multe story-uri postate de Cristina Ich pe Instagram, în care nici nu confirma, dar nici nu nega faptul că ar fi fost părăsită de Alex Pițurcă.

„Mi-a dat o prietenă mesaj «Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion». «Ich, aia, ați văzut, și-a luat casă. E într-o cădere. Sigur este despărțită, că e în depresie». Eu mi-am luat casă ca să nu mai cheltui pe genți, pe haine, pentru să sunt dusă. Întotdeauna, din casă, pleacă bărbatul, nu femeia. Care e problema voastră? Voi aveți impresia că s-a născut bărbat pe lumea asta… în care eu să intru în depresie că a plecat, că m-a lăsat? Dar ce, nu am ami fost lăsată în viața mea? Mie nu mi se pare că ăsta e motiv să intri în depresie. Eu am cu totul alte depresii ale mele, am probleme existențiale. Dar așa e felul meu. Eu nu am stare de fericire. Atât de ocupate erau femeile alea ca în seara de Revelion să vorbești despre o duduie, despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, dar n-ai altă treabă? Da’ du-te și regulează-te, fă ceva. Eu m-am prins de ce sunteți voi îngrijorate: aveți impresia că, dacă sunt părăsită, n-o să mă mai ia nimeni. Dar nu vă faceți griji, pe cuvânt că mai există cineva care să mă ia. 100%. V-am zis de multe ori bancul cu Scufița. Scuțita plângea, era supărată: «Cine mă mai ia pe mine?». «Dacă te speli, te mai iau eu o dată, nu e nicio problemă». E ca nouă”, a spus Cristina Ich pe instastory.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@piturca_alex)

La aproximativ 24 de ore după aceste story-uri și după ce informația a fost preluată de toată presa, Alex Pițurcă a dorit să facă lumină în acest caz și a postat și el pe Instagram un story prin care dezvăluia că nu și-a părăsit iubita.

„Nu m-am despărțit de Cristina și nici nu am de gând. Mulțumesc”, a scris Alex Pițurcă pe instastory.

Vezi și: Află de la Neti Sandu ce iți pregătesc astrele în 2022
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!